Δύο νέες κάθετες μονάδες BYD σε Μαρούσι και Κηφισό

Δύο νέες κάθετες μονάδες BYD σε Μαρούσι και Κηφισό

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοινώνει την έναρξη πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών after sales για τα αυτοκίνητα BYD, του κορυφαίου κατασκευαστή οχημάτων νέας ενέργειας και μπαταριών ισχύος παγκοσμίως, σε δύο σημεία στο νομό Αττικής, στο Μαρούσι και στον Κηφισό. Οι νέες μονάδες σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τον Όμιλο Σφακιανάκη και την BYD στην Ελλάδα, προσφέροντας στους λάτρεις της αυτοκίνησης μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία, που ξεπερνά τα όρια της απλής αγοράς αυτοκινήτου.

«Η αγορά ενός αυτοκινήτου πρέπει να είναι μία μοναδική εμπειρία για τον πελάτη»: Με αυτόν τον στόχο, ο Όμιλος Σφακιανάκη δημιούργησε δύο ξεχωριστούς χώρους, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, σε διαφορετικά σημεία του νομού Αττικής, που μοιράζονται όμως τις ίδιες αξίες.

Δύο νέες κάθετες μονάδες BYD σε Μαρούσι και Κηφισό

Το εξιδεικευμένο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες στην οικογένεια της BYD, να αναλύσει τις ανάγκες τους και να τους ξεναγήσει στην ευρεία γκάμα μοντέλων. Και επειδή η εύρεση του κατάλληλου αυτοκινήτου μπορεί να είναι μία αγχωτική διαδικασία για αρκετούς ανθρώπους, η ομάδα της BYD είναι έτοιμη να απαντήσει κάθε ερώτηση και να καθοδηγήσει τη συζήτηση, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή, σε ένα περιβάλλον ηρεμίας, εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίησή του.

Στους εκθεσιακούς χώρους, βρίσκονται ήδη τα δύο πρώτα μοντέλα της BYD στην Ελλάδα, το compact μικρομεσαίο SUV BYD ATTO 3 (C-SUV), και το πολυτελές BYD SEAL (D-Sedan), ενώ θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα το μικρομεσαίο αυτοκίνητο πόλης BYD DOLPHIN (C-Hatchback) και το ΒΥD SEAL U (D-SUV), το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική (BEV), όσο και σε έκδοση Plug-In Hybrid (PHEV).

Δύο νέες κάθετες μονάδες BYD σε Μαρούσι και Κηφισό 

Τα δύο πρώτα καταστήματα BYD στην Αθήνα στεγάζονται στη Λεωφ. Κηφισίας 57, Μαρούσι και στη Λεωφ. Αθηνών 173 & Λ. Κηφισού. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα, να βιώσουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία και να τοποθετήσουν τις παραγγελίες τους άμεσα, επιλέγοντας το πρόγραμμα απόκτησης που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Παράλληλα, η εμπειρία πελάτη ολοκληρώνεται από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, σε χώρους που είναι εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μέσα διάγνωσης και επισκευής και με τεχνικούς συμβούλους άψογα καταρτισμένους – με τη δέσμευση ότι θα διατηρούν το αυτοκίνητο του χρήστη πάντα σε κίνηση.

Δύο νέες κάθετες μονάδες BYD σε Μαρούσι και Κηφισό

Τα εγκαίνια των νέων κάθετων μονάδων BYD αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της παρουσίας της BYD στην Ελλάδα και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Ο Όμιλος Σφακιανάκη δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες του μια μοναδική εμπειρία, συνδυάζοντας τα υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα με την άψογη εξυπηρέτηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση.