Επίσημο: Το ανανεωμένο ΚΙΑ Ceed

Το Kia  Ceed με τις καλύτερες πωλήσεις της Kia έχει δεχθεί τολμηρές και σύγχρονες βελτιώσεις για το 2021, συμπεριλαμβανομένων δυναμικών και σπόρ  σχεδιαστικών τόνων. Το πεντάθυρο hatchback το οποίο θα κυκλοφορήσοει στις αρχές του τελευταίου τριμήνου θα περιλαμβάνει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο μπροστινό, σπορ αναβαθμίσεις στο πίσω μέρος, ανανεωμένα κράματα και  χρώματα αμαξώματος και εσωτερικού καθώς και   νέους κινητήρες και κιβώτια.

Επίσημο: Το ανανεωμένο ΚΙΑ Ceed

Η Kia προσφέρει μία από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές της C κατηγορίας   στην αγορά και η διαρκής παρουσία του Ceed στη γκάμα της  Kia υπογραμμίζει την εξαιρετική ελκυστικότητα και φήμη στους πελάτες του μοντέλου. Αναγνωρισμένη εδώ και καιρό για τον βασικό της ρόλο στην καθιέρωση της κορεατικής μάρκας στην Ευρώπη, το Kia  Ceed ήταν το πρώτο αυτοκίνητο της Kia που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη ειδικά για να προσελκύσει τις ευρωπαϊκές προτιμήσεις. Συνεισφέροντας τώρα στο 28% του ευρωπαϊκού μεριδίου αγοράς της Kia, το Ceed παραμένει ισχυρός ανταγωνιστής σε όλες τις κατηγορίες της Ευρώπης και στέκεται με σιγουριά μαζί με πολλές μάρκες με τις καλύτερες πωλήσεις που κυριαρχούν σε αυτή την κατηγορία εδώ και δεκαετίες.

Επίσημο: Το ανανεωμένο ΚΙΑ Ceed

Βασισμένο  στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Kia το νέο Ceed διακρίνεται από ένα πλήρως επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος που διαθέτει το νέο λογότυπο της Kia, ένα απλοποιημένο γραφικό του ονόματος της εταιρείας που αντικατοπτρίζει το motto  «movement that inspires». Εντός του αναβαθμισμένου Ceed, ο οδηγός καλωσορίζεται άμεσα από την κομψή εσωτερική διακόσμηση, τα εκλεπτυσμένα χαλαρωτικά χρώματα, τα υλικά αφής και μια διάταξη σχεδιασμένη για να διευκολύνει όλους τους επιβάτες. Η πανοραμική ηλιοροφή παρέχει σύνδεση με τη φύση και δημιουργεί το χώρο που απαιτείται για να αισθάνεστε εμπνευσμένοι.

Επίσημο: Το ανανεωμένο ΚΙΑ Ceed

Η ανανεωμένη γκάμα Ceed προσφέρει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, ευκολίας οδήγησης και τεχνολογιών στάθμευσης χάρη στην ενισχυμένη σουίτα προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού (ADAS) που συμβάλλουν στη μείωση πολλών από τους εγγενείς κινδύνους και το άγχος της οδήγησης, προστατεύοντας τους επιβάτες και άλλους χρήστες του δρόμου σε κάθε ταξίδι. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας έχουν βελτιωθεί, όπως η  προειδοποίηση τυφλού σημείου, η οποία αντικαθίσταται από μια ενεργή τεχνολογία αποφυγής κινδύνου. Κατά τη λειτουργία του φλάς για αλλαγή λωρίδων, εάν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με ένα πίσω όχημα, το νέο Blind-spot Collision-Hindance Assist (BCA)  παρέχει μια προειδοποίηση. Μετά την προειδοποίηση, εάν αυξηθεί ο κίνδυνος σύγκρουσης, το BCA ελέγχει ενεργά το όχημα για να αποφύγει τη σύγκρουση. Το Driver Attention Warning (DAW +) έχει αναβαθμιστεί ώστε να περιλαμβάνει κορυφαία τεχνολογία προειδοποίησης αναχώρησης οχήματος, η οποία παρέχει μια οπτική ειδοποίηση στην οθόνη για να ενημερώνει τον οδηγό ότι το μπροστινό όχημα  ξεκινάει, όπως στα φανάρια ή σε  κίνηση. 

Επίσημο: Το ανανεωμένο ΚΙΑ Ceed

Η νέα γκάμα Ceed προσφέρει στους αγοραστές μια ολοκληρωμένη επιλογή κινητήρων βενζίνης  1,5 λίτρων και ντίζελ 1,6 λίτρων που επωφελούνται όλοι από την τεχνολογία Smartstream της Kia καθώς και υβριδικών κινητήρων (MHEV), με ιπποδύναμη που κυμαίνεται από 100PS έως 136PS. Η τεχνολογία κινητήρα Smartstream ενσωματώνει την τεχνολογία κινητήρα συνεχούς μεταβαλλόμενης βύθισης  βαλβίδων της Kia (CVVD) για βελτιστοποίηση της απόδοσης καυσίμου. Ο νέος κινητήρας T-GDi 1,5 λίτρων παράγεται στο εργοστάσιο της Kia στη Σλοβακία. Αυτός ο νέος κινητήρας Smartstream, ο οποίος αντικαθιστά τον προηγούμενο 1,4 λίτρων T-GDi, συνδυάζεται είτε με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (7DCT) είτε με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο (6MT) και παρέχει ιπποδύναμη 160PS ενώ προσφέρει μειωμένες εκπομπές ρύπων. Ο νέος κινητήρας 1.5T διατίθεται επίσης ως MHEV, ενώ ο diesel 1.6 με 136PS, διατίθεται μόνο ως 48V υβριδικός που μπορεί να συνδυαστεί είτε με το έξυπνο χειροκίνητο κιβώτιο (iMT) είτε με 7DCT κιβώτιο.

Επίσημο: Το ανανεωμένο ΚΙΑ Ceed

 Οι τελευταίες αναβαθμίσεις στο Ceed εισάγουν επίσης την τεχνολογία MHEV και DCT στον βενζινοκινητήρα 1.0 turbo για πρώτη φορά, παρέχοντας έτσι στους πελάτες τη δυνατότητα περαιτέρω μείωσης των εκπομπών ρύπων του κινητήρα. Το σύστημα iMT «clutch-by-wire» συμβάλλει στη βελτιωμένη απόδοση καυσίμου του συστήματος MHEV και στη μείωση των εκπομπών CO2, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση  του οδηγού ενός συμβατικού χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.

Επίσημο: Το ανανεωμένο ΚΙΑ Ceed

Το νέο Ceed θα παράγεται στο ευρωπαϊκό εργοστάσιο παραγωγής της Kia στη Zilina της Σλοβακίας και θα διατίθεται σε όλη την Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2021.