Το νέο Subaru Outback ήρθε στην Ελλάδα

Η ναυαρχίδα της Subaru, το νέο Outback ήρθε και επίσημα στην χώρα μας από την Πλειάδες Motors και διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, την Style, την Adventure και την Premium. Η έκδοση που παρουσιάστηκε επίσημα από την ελληνική αντιπροσωπεία είναι η Adventure. Πρόκειται για την έκδοση με ταυτότητα την περιπέτεια και την απόδραση από τα τετριμμένα. Η Subaru ξεκίνησε εφαρμόζοντας την διαφοροποιημένη έκδοση Adventure στο Forester και συνεχίζει τώρα στο νέο Outback. Διακριτά εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι οι μεγάλες μαύρες 18άρες ζάντες, τα μαύρα ανθεκτικά προστατευτικά στο πλάι, οι ράγες αντοχής βαρύτερου φορτίου, η μαύρη κεραία τύπου shark fin, το χαρακτηριστικό πράσινο λογότυπο Outback και οι πράσινες διακοσμητικές λεπτομέρειες τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.  

Το νέο Subaru Outback ήρθε στην Ελλάδα 

Το νέο μοντέλο με την καινούργια χαρακτηριστική εξαγωνική μάσκα εμπρός έχει ελαφρά μεγαλύτερες διαστάσεις σε μήκος και πλάτος από το προηγούμενο, 213mm απόσταση από το έδαφος, 2.000kg ελκτική ικανότητα και γενναιόδωρη ευρυχωρία στην καμπίνα και στον χώρο αποσκευών. Η εργονομία, η ευελιξία και η άνεση βρίσκονται παντού σε υπερθετικό βαθμό, από το πρώτο μπουτόν μεχρι την τελευταία ποτηροθήκη, από το πιο απαραίτητο όργανο μέχρι την πιο εξυπηρετική υποδοχή USB.

Το νέο Subaru Outback ήρθε στην Ελλάδα

Subaru σημαίνει τεχνολογία αιχμής

Νέα Παγκόσμια Πλατφόρμα Subaru, μόνιμη Συμμετρική Τετρακίνηση All-Wheel-Drive, κινητήρας Boxer 2,5lt άμεσου ψεκασμού, εξελιγμένο Lineartronic CVT με 8 ταχύτητες στη χειροκίνητη λειτουργία, διπλής λειτουργίας X-Mode, Active Torque Split, EyeSight με βελτιωμένες αλλά και πρόσθετες νέες λειτουργίες, και επιπλέον βοηθητικά ηλεκτρονικά συστήματα προληπτικής ασφάλειας είναι μόνο κάποια από τα βασικά, ζωτικά και standard στον εξοπλισμό χαρακτηριστικά που φέρει κάθε νέο Subaru Outback.

Το νέο Outback κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις εξοπλισμού, STYLE, ADVENTURE και PREMIUM, με τιμές λιανικής αντίστοιχα 57.750€, 60.750€ και 65.550€, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας ανέρχονται στα 164€.

Το νέο Subaru Outback ήρθε στην Ελλάδα