Αυτή είναι η νέα Lancia Ypsilon

Αυτή είναι η νέα Lancia Ypsilon

Η Lancia ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επίσημο λανσάρισμα της νέας Ypsilon, που είναι προγραμματισμένο για τις 14 του μήνα που διανύουμε, ωστόσο πριν από αυτό φροντίζει, να μας δώσει μια πρώτη και επίσημη γεύση για το νέο της supermini.

Αυτή είναι η νέα Lancia Ypsilon

Πριν από λίγο καιρό, είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα του βίντεο λανσαρίσματός της μέσα από τους δρόμους του Τορίνο, σήμερα ωστόσο στη δημοσιότητα έρχεται και το σχετικό βίντεο, με τον CEO της μάρκας Luca Napolitano να μας συστήνει μέσω αυτού την ιδιαίτερη έκδοση Edizione Limitata Cassina.

Αυτή θα είναι βασισμένη στην ηλεκτρική εκδοχή της νέας Ypsilon και θα παραχθεί σε μόλις 1.906 αντίτυπα, παραπέμποντας στο έτος ίδρυσης της ιστορικής φίρμας.

Αυτή είναι η νέα Lancia Ypsilon

Σε κάθε περίπτωση, μέσα από το βίντεο παίρνουμε μια καθαρή και πλήρη εικόνα για τα σχεδιαστικά και ποιοτικά στοιχεία του μοντέλου, μέχρι την επίσημη αποκάλυψή του την ημέρα των ερωτευμένων. Τότε βεβαίως θα έχουμε και καθαρή  εικόνα σχετικά με όλη την γκάμα της νέας Lancia Ypsilon καθώς και στοιχεία που αφορούν τις συμβατικές της εκδόσεις. Μείνετε συντονισμένοι…