Αυτοκίνηση 2021

Αυτοκίνηση 2021

Η AUTOΚΙΝΗΣΗ expo 2021, εμπλουτίζεται, αναπτύσσεται, αλλάζει προσέγγιση αλλά και στέγη, θα φιλοξενηθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας, Metropolitan expo από τις 23 έως και τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Η AUTOΚΙΝΗΣΗ expo 2021 θα αποτελέσει μία έκθεση διεθνών προδιαγραφών, που θα πρωταγωνιστήσει για τα επόμενα χρόνια στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και όχι μόνο, φιλοδοξώντας να φιλοξενήσει πάνω από 120.000 επισκέπτες ανάγοντας την Αθήνα σε ένα future innovative hub των οχημάτων και των μετακινήσεων. Μεγάλες εταιρείες του κλάδου, χιλιάδες λάτρεις του αυτοκινήτου και φυσικά επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία μοναδική avant- garde εμπειρία, το πρόγραμμα της οποίας θα παρουσιαστεί σύντομα.

Στόχος των  συνδιοργανωτών είναι η πλήρης αναβάθμιση της έκθεσης και η προσαρμογή της στα σύγχρονα δεδομένα. Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, αυτόνομη οδήγηση, πρωτότυπα οχήματα, τεχνολογίες του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις, οικολογική μετακίνηση, όλες οι εξελίξεις του κόσμου της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και μια ολιστική προσέγγιση της μετακίνησης θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της AUTOΚΙΝΗΣΗ expo 2021.

Ο υπερσύγχρονος χώρος που θα φιλοξενηθεί το γεγονός (ένα από τα κορυφαία εκθεσιακά κέντρα της Ευρώπης που φιλοξενεί διεθνείς εκθέσεις με απόλυτη επιτυχία), θα δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής σε μεγάλο αριθμό εταιρειών του κλάδου με την εγκατάσταση θεματικών περιπτέρων ενώ θα παρέχεται στους συμμετέχοντες η δυνατότητα στοχευμένων φυσικών συναντήσεων ώστε να διευρύνουν το φάσμα των συνεργασιών τους. Στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης σχεδιάζουμε τη παράλληλη διοργάνωση μεγάλου συνεδρίου με διακεκριμένους ομιλητές καθώς επίσης και τη διεξαγωγή ημερίδων – παρουσιάσεων σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες εκθέτες.  

Η μετακίνηση, η εξέλιξή της, η προοπτική της στο μέλλον, η σύνδεσή της με την οικονομία και την οικολογία αποτελεί έμπνευση και πάθος για την ομάδα της AUTOΚΙΝΗΣΗΣ.