Ανανέωση για το Hyundai Tucson

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Μάρκα Hyundai
Μοντέλο Tucson
Segment C-SUV
Ανανέωση για το Hyundai Tucson

Τρία χρόνια μετά την παρουσίαση της τέταρτης γενιάς του, το Hyundai Tucson ανανεώνεται αισθητικά και έρχεται να συνεχίσει να αποτελεί ένα από τα ικανότερα C-SUV μοντέλα της αγοράς.

Η ανανέωση που δέχεται ωστόσο και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, δεν επηρεάζει την ούτως η άλλως προχωρημένη Parametric Dynamics αισθητική του, αλλάζοντας ωστόσο ελαφρώς την μάσκα και τα χαρακτηριστικά LED στοιχεία αυτής που συνθέτουν την λογική Parametric Jewel. Ελαφρώς ανασχεδιασμένος είναι και ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας, ενώ  αλλαγές πρέπει να περιμένουμε και στο πίσω μέρος με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και επίσης νέο προφυλακτήρα. Όπως συνηθίζει η Hyundai στις ανανεώσεις των μοντέλων της, είναι πολύ πιθανό η ανανέωση σε αισθητικό επίπεδο να συμπληρωθεί και από νέες ζάντες και την προσθήκη νέων χρωμάτων μέσα στη διαθέσιμη παλέτα του.

Ανανέωση για το Hyundai Tucson

Η μεγάλη αλλαγή ωστόσο στο ανανεωμένο Tucson εντοπίζεται στο εντελώς νέο εσωτερικό του. Εμπνευσμένο από το αντίστοιχο εσωτερικό των  μοντέλων Ioniq της οικογένειας ηλεκτρικών της Hyundai, το εσωτερικό του ανανεωμένου Tucson είναι πιο κομψό και αν και στηρίζεται σε πιο συμβατικά μοτίβα, δείχνει πιο σύγχρονο. Ουσιαστική διαφορά εκεί αποτελεί το πάνελ των δύο πανοραμικών οθονών που πλέον ενώνονται μεταξύ τους και έχουν διαγώνιο 12,3in η κάθε μία, το νέο τιμόνι, η εντελώς ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα με επίσης νέο πάνελ διακοπτών, αλλά και η μεταφορά των μπουτόν για τον έλεγχο του κιβωτίου των αυτόματων εκδόσεων, στην κολώνα του τιμονιού. Η ανανέωση στο εσωτερικό τέλος, θα συμπληρωθεί από νέες επενδύσεις και πιο πλούσιο εξοπλισμό με την προσθήκη νέων συστημάτων άνεσης και ασφάλειας.

Ανανέωση για το Hyundai Tucson

Αν και για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη διαθέσιμη γκάμα του ανανεωμένου Tucson, αυτή αναμένεται να βασιστεί στην ήδη πλούσια γκάμα του υπάρχοντος μοντέλου με ήπια υβριδικές 48βολτες εκδόσεις, αυτοφορτιζόμενες υβριδικές και επαναφορτιζόμενες υβριδικές με αποδόσεις από 150 έως 265Ps.

Περισσότερα για το ανανεωμένο Tucson θα γνωρίζουμε κοντά στο ευρωπαϊκό του λανσάρισμα, που αναμένεται στις αρχές του 2024.