Από 23.130 ευρώ η συλλεκτική έκδοση Special Edition του Vitara

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Μάρκα Suzuki
Μοντέλο Vitara
Segment B-SUV
Power Train Hybrid
Από 23.130 ευρώ η συλλεκτική έκδοση Special Edition του Vitara

Το Vitara είναι διαθέσιμο τώρα και στη χώρα μας σε μια ξεχωριστή έκδοση. Η έκδοση Special Edition κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και έχει αποκλειστική διχρωμία που το κάνει να ξεχωρίζει από μακριά. Το αμάξωμα είναι σε Blue Pearl χρώμα εμπνευσμένο από τις αποχρώσεις του ωκεανού ενώ η οροφή είναι σχεδιασμένη με Galactic Gray Metallic χρώμα σε απαλούς τόνους. Τα δύο μεταλλικά χρώματα συνδυάζονται αρμονικά με ένα κομψό φινίρισμα αντιθέσεων και δημιουργούν μία δυναμική και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη εξωτερική εμφάνιση, φέρνοντας μαζί της έναν αέρα σπορ πολυτέλειας σε κάθε διαδρομή.

Από 23.130 ευρώ η συλλεκτική έκδοση Special Edition του Vitara

Νέα διακοσμητικά στοιχεία για στιβαρή εμφάνιση

Το νέο Vitara Special Edition έρχεται με ένα ξεχωριστό πακέτο σχεδίασης που περιλαμβάνει:μαύρη ματ εμπρός γρίλια, μαύρα ματ διακοσμητικά εμπρόσθιου προφυλακτήρα, διακοσμητικά φώτων ημέρας, διακοσμητικά φτερών και προστατευτικό φιλμ χειρολαβών. Στο εσωτερικό της, η έκδοση Special Edition ξεχωρίζει από το νέο ρολόι στο κέντρο του ταμπλό εκφράζοντας ένα πιο εκλεπτυσμένο αισθητικό προφίλ.

Η έκδοση Special Edition του Vitara είναι διαθέσιμη στις εξοπλιστικές  εκδόσεις GL+ και GLX, ενώ συνδυάζεται και με τα δύο υβριδικά συστήματα της υπόλοιπης σειράς, δηλαδή με το ήπια υβριδικό των 129Ps και το strong hybrid με τους 116 ίππους. Η τιμή του για τη βασική έκδοση GL+ με τον 1,4lt ήπια υβριδικό κινητήρα, ξεκινάει από τις 23.130 ευρώ.