Από 28.190 ευρώ το νέο Fiat 600e

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Μάρκα Fiat
Μοντέλο 600
Segment B-SUV
Power Train Electric
Από 28.190 ευρώ το νέο Fiat 600e

Οι δύο εκδόσεις του νέου Fiat 600e είναι οι RED και la Prima, με το νέο B-SUV της Fiat να εφοδιάζεται με τον ηλεκτροκινητήρα των 156 HP και την μπαταρία των 54 kWh. Περιλαμβάνοντας και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»  η τιμή του πρώτου είναι από 28.190 ευρώ και συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολείς Full LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7”, infotainment με οθόνη αφής 10”, αυτόματο κλιματισμό, ambient light, σύστημα διατήρησης της λωρίδας κίνησης, αυτόματο φρενάρισμα, αναγνώριση των σημάτων του ΚΟΚ και ασύρματο κλειδί.

Για την πολυτελή έκδοση la Prima οι τιμές ξεκινούν από τα 31.890 ευρώ και στον εξοπλισμό προστίθενται ζάντες 18”, ενεργό cruise control, περιμετρικοί αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού με μασάζ, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών με hands-free λειτουργία και ασύρματο κλείδωμα με αισθητήρα εγγύτητας.

Όλα τα FIAT 600e καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύησης μηχανικών μερών και 8 χρόνια για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με την λήψη παραγγελιών να ξεκινάει τις ερχόμενες ημέρες. Παράλληλα θα ανακοινωθεί ο τιμοκατάλογος και για την έκδοση Hybrid με το υβριδικό σύστημα των 100 HP και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.