Δείτε τη νέα BMW 4-series πριν την επίσημη παρουσίαση!

Δείτε τη νέα BMW 4-series πριν την επίσημη παρουσίαση!

Μερικές μόλις ώρες μας χωρίζουν από την επίσημη παρουσίαση της νέας Σειράς 4, όμως οι φωτογραφίες της έχουν ήδη διαρρεύσει, αποκαλύπτοντας το σπορ μοντέλο της BMW. Το μπροστινό μέρος είναι το πιο εντυπωσιακό μέρος του αυτοκινήτου, με τα τεράστια νεφρά να έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους fans της Βαυβαρικής φίρμας. Το coupe μοντέλο διατηρεί σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό που είδαμε για πρώτη φορά στο Concept 4, με τα ιδιαίτερα μεγάλα νεφρά να εκτείνονται μέχρι το κάτω μέρος του προφυλακτήρα και το πλαίσιο της πινακίδας κυκλοφορίας να βρίσκεται στη μέση της μάσκας.
Βασίζεται φυσικά στη νέα πλατφόρμα CLAR, προσφέροντας αυξημένη ακαμψία και χαμηλότερο βάρος, ενώ είναι χαμηλότερη κατά 57mm. Αρχικά θα είναι διαθέσιμη η M440i xDrive η οποία θα εξοπλίζεται με τον τρίλιτρο εξακύλινδρο κινητήρα B58, ο οποίος σε συνδυασμό με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48V θα αποδίδει 374Ps. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic Sport και με το σύστημα τετρακίνησης xDrive. Η έκδοση M440i θα φοράει επίσης μπλοκέ διαφορικό, τετραπίστονες M Sport δαγκάνες και ζάντες ελαφρού κράματος 18in.
Αμέσως θα ακολουθήσουν οι πισωκίνητες εκδόσεις 420i, 430i, 420d και 430d, ενώ για την κορυφαία M4 θα περιμένουμε ακόμα μερικούς μήνες. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν μετά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.