Η Eleanor προς πώληση!

Η Eleanor προς πώληση!

Η εταιρεία Cinema Vehicle Services είχε αναλάβει την μετατροπή 11 Ford Mustang Fastback, οι οποίες ήταν μοντέλα του 1967 και του 1968, σε Ford Mustang Eleanor, για να χρησιμοποιηθούν στην ταινία που πρωταγωνιστούσε ο Nicolas Cage, Gone in 60 Seconds.

Η Eleanor προς πώληση!

Η ονομασία Eleanor σύμφωνα με την ταινία είχε δοθεί από τον κλέφτη αυτοκινήτων Memphis Raines, που υποδυόταν ο Nicolas Cage και ήταν το αυτοκίνητο που τον είχε στοιχειώσει, επειδή δεν είχε μπορέσει να το κλέψει σε παλιότερο χρόνο.

Η Eleanor προς πώληση!Από τα 11 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν, τα 3 από αυτά χρησιμοποιήθηκαν για να ενσαρκώσουν την Eleanor, τα οποία ήταν εξοπλισμένα με αναβαθμισμένα αμορτισέρ και ελατήρια, διαφορικό των 9in, νέα ψαλίδια και έναν V8 των 5,8lt.

Η Eleanor προς πώληση! 

Τα περισσότερα από αυτά τα 11 αυτοκίνητα καταστράφηκαν σε διάφορες σκηνές της ταινίας, συμπεριλαμβανομένου και ενός από τα 3 πρωταγωνιστικά. Ένα από αυτά τα δύο που απέμειναν εκτελωνίστηκε στην Γερμανία και διατίθεται προς πώληση από την Chrome Cars.

 Η Eleanor προς πώληση!

Τον Ιανουάριο πάντως, ένα από τα Eleanor, που δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, πουλήθηκε σε μια δημοπρασία έναντι του ποσού των $852.500…

Η Eleanor προς πώληση!