Η Toyota θα παρουσιάσει τρία βελτιωμένα RAV4 PHEV στο Σαλόνι του Τόκιο

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Μάρκα Toyota
Μοντέλο RAV4
Η Toyota θα παρουσιάσει τρία βελτιωμένα RAV4 PHEV στο Σαλόνι του Τόκιο

Η Toyota Industries, θυγατρική της Toyota, ανακοίνωσε ότι θα φέρει μια τριάδα βελτιωμένων RAV4 PHEV στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2023 τα: «Adventure», «OffRoad PKG» και το «Sporty PKG».

Η Toyota Industries, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο, είναι επίσης υπεύθυνη για την παραγωγή του… RAV4 στο εργοστάσιο Nagakusa στην Ιαπωνία.

Το Toyota RAV4 PHEV Adventure PKG μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπο με το Adventure προδιαγραφών παραγωγής, επομένως δεν γνωρίζουμε πραγματικά αν έχει κάτι διαφορετικό. Το OffRoad PKG είναι μια άλλη ιστορία, με δίχρωμο αμάξωμα, σχάρα οροφής Yakima, ζάντες εκτός δρόμου, κόκκινους λασπωτήρες, επιπλέον φωτιστικά LED στον μπροστινό προφυλακτήρα, προστατευτική επένδυση στα πλαϊνά μαρσπιέ και ένα ρεζερβουάρ τοποθετημένο στο… πλάι.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Sporty PKG είναι μια πρόταση που εστιάζει στην κίνηση… εντός δρόμου. Το bodykit περιλαμβάνει μια σπορ προέκταση στον εμπρός προφυλακτήρα με ψεύτικους αεραγωγούς, επένδυση στο χρώμα του αμαξώματος στους θόλους των τροχών και στα πλαϊνά μαρσπιέ, καθώς και ένα σετ τροχών μεγαλύτερης διαμέτρου. Το δίχρωμο εξωτερικό συνδυάζει μια ασημί απόχρωση με μαύρο φινίρισμα για την οροφή, τα καπάκια των καθρεπτών και τις ζάντες αλουμινίου.

Αυτά τα αξεσουάρ μοιάζουν σαν να προέρχονται από το Toyota RAV4 GR-Sport Ευρωπαϊκών προδιαγραφών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, αν και οι προβολείς LED με τις κίτρινες ενδείξεις προέρχονται από το μοντέλο προδιαγραφών ΗΠΑ.

Τα τρία οχήματα είναι εξοπλισμένα με το plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες. Ως η πιο ισχυρή παραλλαγή της σειράς RAV4, το PHEV παράγει συνδυαστικά 306 ίππους. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος E-Four AWD.