Και το όνομα αυτού...Renault Symbioz

Και το όνομα αυτού...Renault Symbioz

Το όνομα Symbioz διάλεξε η Renault για το νέο της C-SUV μοντέλο. Η λέξη προέρχεται από την ελληνική ‘συμβίωση’, μία έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με το DNA της Renault, όπως δηλώνει εξάλλου και το σλόγκαν της εταιρείας “αυτοκίνητα για να ζείς/cars for living”. Πρόκειται για μία λέξη που συναντά κανείς σε πολλές γλώσσες: ‘symbiosis’ στα Αγγλικά, ‘simbiose’ στα Ισπανικά και ‘simbiosi’ στα Ιταλικά, καθιστώντας το όνομα Symbioz εύκολα αντιληπτό στο ευρύ κοινό.

Το Renault Symbioz και το DNA των “cars for living”

Το Symbioz ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας. Αυτό το νέο SUV είναι το πιο compact υβριδικό μοντέλο της Renault που ανήκει στην κατηγορία C, με μήκος μόλις 4,41μ..

Το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, καθώς προσφέρει γενναιόδωρους χώρους, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους.

Και το όνομα αυτού...Renault Symbioz

Το μοντέλο προσφέρει ό,τι καλύτερο διαθέτει η Renault στον τομέα της τεχνολογίας, όπως τη γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή νέας γενιάς «Solarbay», που χρησιμοποιεί τεχνολογία PDLC και μετατρέπεται σε αδιαφανή χωρίς τη χρήση κουρτίνας, καθώς και το full hybrid κινητήριο σύνολο E-Tech των 145PS, σε ένα όχημα με μειωμένο βάρος (κάτω από 1.500kg), για περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση και χαμηλότερη κατανάλωση.

Η Renault συνεχίζει την επιθετική της πολιτική στην κατηγορία C

Η Renault συνδέεται με τους πελάτες της και επιθυμεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους, είτε πρόκειται για ιδιώτες ή για εταιρικούς χρήστες. Με αυτό το σκεπτικό, η μάρκα έχει παρουσιάσει στο ευρωπαϊκό segment C, μία σειρά από μοντέλα, σε ηλεκτρικές αλλά και υβριδικές εκδόσεις, που συμπληρώνει το ένα το άλλο:

E-Tech full hybrid

Symbioz, compact οικογενειακό SUV – με μήκος 4,41m

Austral, premium, high-tech SUV – με μήκος 4,51m

Arkana, coupé SUV με δυναμικό design – με μήκος 4,56m

E-Tech electric

Mégane, high-tech και compact – με μήκος 4,20m

Scénic, το νέο οικογενειακό ηλεκτρικό σημείο αναφοράς – με μήκος 4,47m