Νέα Dacia Sandero, Sandero Stepway και Logan

Νέα Dacia Sandero, Sandero Stepway και Logan

H Dacia αποκαλύπτει τα All-new SANDERO, SANDERO STEPWAY & LOGAN, την 3η γενιά των μοντέλων της, με την ολοκαίνουρια, πλήρως αναθεωρημένη σχεδίαση. Πρόκειται για 3 μοντέλα που αποτελούν αναβαθμισμένες μετουσιώσεις των προκατόχων τους. Με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, είναι μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένα και απόλυτα χρηστικά, χωρίς να ξεχνάνε τις βασικές αξίες της Dacia, όπως η απλότητα και η αξιοπιστία και πάντα με αιχμή του δόρατος την ασυναγώνιστη τιμή.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι προτάσεις της Dacia μοιάζουν να καλύπτουν τις ανάγκες όλο και περισσότερων συνειδητοποιημένων καταναλωτών. Στην καθημερινότητά τους, στις καταναλωτικές τους συνήθειες, κάθε απόφαση έχει, πλέον, άλλο νόημα, άλλη διάσταση: η παρορμητική απόφαση αγοράς ενός αυτοκινήτου δίνει τη θέση της σε μια πιο λογική, πιο μακροπρόθεσμη προσέγγιση. Πρόκειται για την πραγμάτωση μιας πολύ προσεκτικά μετρημένης και ουσιαστικής επιλογής. Γιατί, μονίμως, να ζητάμε περισσότερα, όταν οι πελάτες μας θέλουν απλώς να καταναλώνουν το καλύτερο δυνατό προϊόν, στην καλύτερη τιμή;
Από ένα και μόνο μοντέλο, σε μία πλήρη και πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων, η Dacia μεταμορφώνει την αυτοκίνηση τα τελευταία 15 χρόνια. Το SANDERO έχει αναδειχθεί ως ένα εμβληματικό best-seller, καθώς, από το 2017, αποτελεί το μοντέλο με τις υψηλότερες πωλήσεις λιανικής στην Ευρώπη.
Στα 15 αυτά χρόνια, η Dacia έχει καθιερωθεί ως η μάρκα αυτοκινήτων που βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος ενός ολόκληρου κινήματος. Είναι η μάρκα που επιλέγουν όσοι θέλουν να αισθάνονται ότι ανήκουν κάπου. Μια μάρκα που οι προτάσεις της σήμερα περνούν σε άλλη διάσταση, με 3 νέα μοντέλα που αφενός έχουν εκσυγχρονιστεί, αφετέρου εξακολουθούν και προσφέρουν αυτό που έχει πραγματική σημασία για τον πελάτη.

Σύγχρονη και δυναμική σχεδίαση
Με τονισμένους τους ώμους και τους θόλους των τροχών, το All-new SANDERO αναδύει μια έντονη προσωπικότητα και μια αίσθηση στιβαρότητας. Παράλληλα, οι γραμμές του είναι ρέουσες, χάρη στην πιο αεροδυναμική τοποθέτηση του παρμπριζ, της χαμηλότερης γραμμής οροφής, αλλά και της κεραίας, που είναι, πλέον, τοποθετημένη στο πίσω μέρος της οροφής. Παρά το ότι η απόσταση από το έδαφος παραμένει ίδια με του προηγούμενου μοντέλου, το All-new SANDERO μοιάζει να «κάθεται» χαμηλότερα, να είναι πιο «γειωμένο», κυρίως εξαιτίας των πιο φαρδιών μετατροχίων, αλλά και των πληθωρικών τροχών.
Με την μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, το All-new SANDERO STEPWAY παραμένει το λειτουργικό crossover της γκάμας Dacia. Εξωτερικά, η εμφατική σχεδίαση «φωνάζει» περιπέτεια και απόδραση. Η εικόνα και το DNA του All-new SANDERO STEPWAY τονίζονται από την αυξημένη διαφοροποίησή του σε σχέση με το All-new SANDERO. Είναι άμεσα αναγνωρίσιμο στο μπροστινό του μέρος από το ειδικά σχεδιασμένο, ανάγλυφο εμπρός καπό με τα τονισμένα τόξα, το χρωμιωμένο λογότυπο Stepway κάτω από τη γρίλια της μάσκας, καθώς και τις ενθέσεις προστατευτικού πλαστικού γύρω από τους προβολείς ομίχλης.
Πλήρως ανασχεδιασμένη, η σιλουέτα του All-new LOGAN, της μπερλίνας με τις compact διαστάσεις που βασίζεται στο Sandero, είναι πιο ρευστή και πιο δυναμική, αλλά και ελαφρώς επιμηκυμένη. Η αεροδυναμική γραμμή οροφής, η κεραία που είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος της οροφής και οι καλλίγραμμες γυάλινες επιφάνειες στο πλάι, αναβαθμίζουν το προφίλ του νέου μοντέλου. Παράλληλα, τα νέα φωτιστικά με τη σχεδίαση σχήματος «Υ», οι πληθωρικοί τροχοί και η σχεδίαση των επιμέρους στοιχείων, όπως οι νέες χειρολαβές των θυρών, που αναδεικνύουν την έμφαση που έχει δοθεί στην ποιότητα κατασκευής, είναι ευθέως ανάλογα των στοιχείων που χαρακτηρίζουν και το All-new SANDERO.

Μια νέα φωτεινή υπογραφή
Τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα εγκαινιάζουν τη νέα φωτεινή υπογραφή της Dacia, σχήματος «Y». Χάρη στη νέα υπογραφή, η 3η γενιά έχει ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα. Μια οριζόντια γραμμή ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα στο εμπρός και το πίσω μέρος, βοηθώντας, έτσι, τα μοντέλα να αποκτήσουν, οπτικά, μεγαλύτερο πλάτος – εύρος.