Ο Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της Opel, απέσπασε μία διάκριση Eurostar 2021

Ο Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της Opel, απέσπασε μία διάκριση Eurostar 2021

Για μία φορά ακόμα, το περιοδικό με θεματολογία από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας επέλεξε τους 17 πιο δυναμικούς  ηγέτες από τον κλάδο του αυτοκινήτου. Οι νικητές συναντήθηκαν χθες το βράδυ στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου (ΙΑΑ) του Μονάχου. Ο Mark Adams τιμήθηκε για την προηγμένη σχεδίαση του νέου Opel Mokka. Σύμφωνα με το Automotive News Europe: «Με το μικρό SUV Mokka, ο Mark Adams ξεκίνησε μία ριζική αναθεώρηση της σχεδίασης στην Opel. Κατά την αποκάλυψη του Mokka, η εταιρεία το περιέγραψε ως ένα όχημα που προσελκύει την προσοχή και θα αλλάξει την αντίληψη για τη μάρκα.»

Είναι η 24η φορά που απονέμονται οι τίτλοι Eurostars σε ηγετικές προσωπικότητες. «Τα 17 άτομα που τιμούμε φέτος έχουν ξεπεράσει πρωτοφανείς επαγγελματικές και προσωπικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας και το διάστημα που ακολούθησε. Η ευελιξία και το ταλέντο που έχουν επιδείξει σε τόσο δύσκολους καιρούς είναι αξιοσημείωτα. Προσπαθούν να οδηγήσουν την αυτοκινητοβιομηχανία σε μία νέα εποχή με επικερδή τρόπο» δήλωσε ο  Luca Ciferri, συνεκδότης και αρχισυντάκτης του Automotive News Europe.

 Ο Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της Opel, απέσπασε μία διάκριση Eurostar 2021

Το Mokka εισήγαγε το Opel-Vizor και το πλήρως ψηφιακό Pure Panel στη μάρκα

Το νέο Opel Mokka εντυπωσιάζει με τις άριστες αναλογίες και την ακρίβειά του μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι κοντοί πρόβολοι και το μεγάλο πλάτος είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της τολμηρής, ‘καθαρής’ εμφάνισης του πενταθέσιου μοντέλου μήκους 4,15 m. Το πιο εντυπωσιακό και αναγνωρίσιμο στοιχείο της φυσιογνωμίας του αυτοκινήτου είναι το Opel Vizor. Θυμίζοντας full-face κράνος, μία προστατευτική μάσκα που ενσωματώνει τη γρίλια, τους προβολείς LED και το έμβλημα με τον κεραυνό, αποτυπώνει το νέο πρόσωπο της Opel. Το όνομα του μοντέλου εμφανίζεται για πρώτη φορά στο κέντρο της πίσω πόρτας με ειδική γραμματοσειρά που αποτυπώνει τη λέξη “Mokka” μέσα από μία τεχνική, ρέουσα, ζωηρή γραφή.

Το εσωτερικό αντανακλά την ίδια απέριττη φιλοσοφία. Το νέο Opel Pure Panel ενσωματώνει δύο μεγάλες οθόνες και περιλαμβάνει μόνο τα απαραίτητα. Το Pure Panel χαρακτηρίζεται από μοναδική σχεδίαση, σαφή δομή και η λειτουργία του γίνεται κατανοητή με μία ματιά. Το νέο Mokka διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και με κινητήρες εσωτερικής καύσης.