Συνεργασία RAM και Red Bull KTM Factory Racing

Συνεργασία RAM και Red Bull KTM Factory Racing

Οι RAM και KTM είναι δύο εταιρείες που είναι συνυφασμένες με την περιπέτεια και το δυναμισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, η ανακοίνωση της συνεργασίας της Αμερικανικής μάρκας με την Red Bull KTM Factory Racing, έρχεται να ενώσει δύο διαφορετικούς κόσμους, που όμως μοιράζονται το ίδιο πάθος για επιδόσεις και δύναμη.

Οι πρώτες επιτυχίες στο πλαίσιο της συνεργασίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο οδηγός της ομάδας Tom Vialle, κυριάρχησε στο πλαίσιο του Γαλλικού Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MX2, κατακτώντας τη νίκη και στους δύο αγώνες του Grand Prix. Αυτή η επίδοση τον φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας, δίνοντας του την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο, ο οποίος θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα της σαιζόν που θα διεξαχθεί στην Τουρκία (3-4 Σεπτεμβρίου).  

Η συνεργασία των RAM και Red Bull KTM Factory Racing περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε τρεις θεσμούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού: το Motocross World Championship, το Enduro World Championship και το Hard Enduro World Championship. Σε αυτό το πλαίσιο για την υποστήριξη των ομάδων, η RAM έχει διαθέσει αριθμό αυτοκινήτων από το εντυπωσιακό pick-up RAM 1500 που περιλαμβάνει και την κορυφαία έκδοση RAM 1500 TRΧ, το ισχυρότερο και ταχύτερο pick-up μισού τόνου όλων των εποχών!