Subaru Forester facelift

Subaru Forester facelift

Το Subaru Forester δέχεται ένα facelift και θα κυκλοφορήσει το 2022 στην αγορά της Ευρώπης έχοντας μια σειρά από αναβαθμίσεις στον τομέα της ασφάλειας. Μια από τις κυριότερες αναβαθμίσεις είναι η τοποθέτηση της τέταρτης γενιάς του EyeSight Driver Assist Technology που περιλαμβάνει ένδεκα επιμέρους λειτουργίες με τις τρεις από αυτές ναι είναι καινούργιες. Οι λειτουργίες αυτές είναι το Automatic Emergency Steering, το Adaptive Cruise Control με Lane Centering και το Lane Departure Prevention που αναγνωρίζει τις άκρες του δρόμου.

Subaru Forester facelift

Επιπλέον η Subaru αναβάθμισε το Driver Monitoring System, που προειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση απόσπασης προσοχής και κούρασης. Το σύστημα αυτό αναγνωρίζει επίσης τον οδηγό και ρυθμίζει αυτόματα την θέση οδήγησης, τους καθρέφτες, καθώς και την θερμοκρασία του κλιματισμού, ενώ υποστηρίζει και λειτουργία με gestures για τον έλεγχο της θερμοκρασίας.

Το κινητήριο σύνολο είναι το γνωστό από το προηγούμενο μοντέλο και αποτελείται από τον 2.0lt boxer κινητήρα που αποδίδει 150Ps, ο οποίος βοηθείται από έναν ηλεκτροκινητήρα των 17Ps και μεταδίδει την κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω του S-AWD, ενώ το κιβώτιο μετάδοσης είναι το συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων Lineartronic.