Τα νέα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep «παίζουν μπάλα» με τα αστέρια της Juventus

Τα νέα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep «παίζουν μπάλα» με τα αστέρια της Juventus

Σε ένα νέο video, τα SUV μοντέλα της θρυλικής μάρκας έρχονται αντιμέτωπα με τα αστέρια της ποδοσφαιρικής ομάδας της Juventus. Για πρώτη φορά στον αγώνα μεταξύ των Bianconeri και της Crotone το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, το λογότυπο Jeep 4xe τοποθετήθηκε στις ασπρόμαυρες εμφανίσεις της πρωταθλήτριας ομάδας, τονίζοντας τις κορυφαίες δυνατότητες και παράλληλα τη φιλικότητα προς το περιβάλλον που προσφέρουν τα νέα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep.

  

Μόλις 2 μήνες πριν, οι Jeep και Juventus πανηγύρισαν την 9η κατάκτηση στη σειρά του Ιταλικού πρωταθλήματος. Το σερί επιτυχιών των δύο θρυλικών ονομάτων ξεκίνησε το 2012 και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Το 2020 είναι μια εξαιρετικά σημαντική χρονιά και για την Jeep που παρουσιάζει τα πρώτα της Plug-in Hybrid μοντέλα, μόλις λίγους μήνες πριν περάσει στην 8η δεκαετία πορείας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Τα νέα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep «παίζουν μπάλα» με τα αστέρια της Juventus  

4xe: Εξηλεκτρισμένες επιδόσεις σε κάθε έδαφος

Ο εξηλεκτρισμός αποτελεί σημαντικό σταθμό στην πορεία εξέλιξης της Jeep και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της μάρκας να αποτελέσει ηγέτη στην εφαρμογή βιώσιμων τεχνολογιών, διατηρώντας παράλληλα τον μοναδικό της χαρακτήρα. Με την τεχνολογία Plug-in Hybrid, τα μοντέλα 4xe της Jeep προσφέρουν την μεγαλύτερη απόδοση και απόλαυση από οποιοδήποτε άλλο Jeep. Τιμούν απόλυτα τη φιλοσοφία "Go Anywhere, Do Anything” της μάρκας και παράλληλα είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση στην πόλη, διαθέτοντας εκτός των άλλων και δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης για 50χλμ.

 

4xe: πράσινη επανάσταση στις εκτός δρόμου διαδρομές

Το νέο video πραγματοποιεί μια σύγκριση μεταξύ της απόδοσης των νέων 4xe μοντέλων της Jeep και την επιδεξιότητα των παικτών της Juventus. Τα ερωτήματα προς τους Bentancur, Kulusevski, Bonucci, McKennie και Ronaldo δίνουν έμφαση στη θρυλική εμφάνιση της Juventus που είναι τόσο αναγνωρίσιμη όσο και οι 7 γρίλιες στη μάσκα της Jeep. Και ποιος άλλος θα ήταν καταλληλότερος να μιλήσει για αριθμούς από τον CR7; Έχοντας κατακτήσει σειρά ρεκόρ οι ποδοσφαιρικές του επιδόσεις αποτελούν σημείο αναφοράς, όπως και οι επιδόσεις των Jeep 4xe, των οποίων η αυτονομία με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση ισούται με την απόσταση που καλύπτει ο διεθνής Πορτογάλος μέσος σε 4 παιχνίδια.

Επιπλέον για να τονίσει περαιτέρω το διττό χαρακτήρα των Plug-in Hybrid μοντέλων της, η Jeep, με ένα ξεχωριστό video, θα παρουσιάσει την άφιξη των νέων Renegade 4xe και Compass 4xe στο γήπεδο της Juventus, μετά από ένα ταξίδι σε εντός και εκτός της πόλης διαδρομές.