Το Hyundai TUCSON αναδείχθηκε “Αυτοκίνητο του 2022”

Το Hyundai TUCSON αναδείχθηκε “Αυτοκίνητο του 2022”

Το Hyundai TUCSON αναδείχθηκε «Αυτοκίνητο του 2022», κυριαρχώντας στην τελική ψηφοφορία των 26 δημοσιογράφων-μελών του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 20 Δεκεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα, το νέο SUV της Hyundai έλαβε συνολικά 435 βαθμούς, αποκτώντας ένα σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων εννέα μοντέλων που λανσαρίστηκαν φέτος στη χώρα μας και είχαν επιλεγεί – μαζί με το TUCSON - για την τελική φάση της διαδικασίας. Εξίσου σημαντικό ήταν το γεγονός ότι από τους 26 δημοσιογράφους-μέλη του Θεσμού οι 21 το ανέδειξαν στην 1η θέση της προτίμησής τους.

Πιο συγκεκριμένα, η κατάταξη της τελικής δεκάδας είναι η εξής:

Το Hyundai TUCSON αναδείχθηκε “Αυτοκίνητο του 2022”

Το Hyundai Tucson αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της Hyundai σε όλη την Ευρώπη και έχει ήδη αναδειχθεί Car of The Year στο Βρετανικό θεσμό CAR BUYER έχοντας εισάγει τόσο στη Hyundai όσο και στην κατηγορία του σχεδιαστικές και τεχνολογικές καινοτομίες, συνδεσιμότητας, άνεσης και ασφάλειας. Η προϊοντική υπεροχή του Hyundai TUCSON επιβεβαιώνεται καθημερινά από τους πελάτες της Hyundai αφού αποτελεί την κορυφαία επιλογή τους.