Το ξέφρενο video του Hamilton δεν άρεσε σε… όλους

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Μάρκα Nissan
Μοντέλο GT-R
Το ξέφρενο video του Hamilton δεν άρεσε σε… όλους

O πιο νικηφόρος οδηγός της F1 δεν δέχθηκε πιέσεις από την Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, ούτε από κάποια άλλη αρμόδια αρχή για τον τρόπο που οδήγησε/ διασκέδασε με το Nissan GT-R στους δρόμους του Τόκιο. Το video φαίνεται πως δεν έκανε χαρούμενη την… εταιρεία ενοικίασης στην οποία ανήκει το R34.

Ο Lewis Hamilton την περασμένη εβδομάδα μοιράστηκε μαζί μας μέσω social media, ένα μικρό clip με τον εαυτό του να οδηγεί δυνατά ένα Nissan R34 GT-R σε μια πόλη. Όπως είναι φυσικό, το video έγινε στιγμιαία κλασικό, αφού ο επιτυχημένος οδηγός της F1 διασκέδασε πολύ, αλλά δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι με αυτό και πάνω από όλους, η εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου.

Το site CarBuzz αναφέρει ότι το αυτοκίνητο ανήκει στην ιαπωνική εταιρεία Omoshiro Rent-a-Car, η οποία νοίκιασε το Nissan είτε στον Hamilton είτε σε έναν συνεργάτη του, το Σαββατοκύριακο του Ιαπωνικού Grand Prix. Το βίντεο γυρίστηκε λίγο αργότερα, αλλά η… διασκέδαση του Hamilton ήταν μάλλον μία παραβίαση των πολιτικών της εταιρείας. Μάλιστα σε ένα tweet της, αναφέρει απλά ότι «αυτή η οδήγηση απαγορεύεται».

Η εταιρία επιβεβαίωσε την ενοικίαση στον Hamilton, αλλά ένας εκπρόσωπος της Omoshiro Rent-a-Car πρόσθεσε ότι: «Οι δικηγόροι μας, δεν μας επιτρέπουν να αποκαλύψουμε περισσότερες πληροφορίες» κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως ίσως κινηθεί νομικά.

Ό,τι κι αν γίνει στη συνέχεια, το συμπέρασμα είναι το ίδιο. Εάν πρόκειται να πάρετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να κάνετε πράγματα που απαγορεύει ρητά η συμφωνία, μην δημοσιεύσετε βίντεο στο διαδίκτυο, εκτός εάν θέλετε να το βρει η εταιρεία ενοικίασης. Ακόμη και οι επτά φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές και νικητές 103 Grand Prix δεν έχουν ανοσία στους κανόνες των συμφωνιών ενοικίασης.