Βραβείο για το Jeep Wrangler

Βραβείο για το Jeep Wrangler

Αποτελώντας το πλέον θρυλικό και αναγνωρίσιμο εκτός δρόμου όχημα, το Jeep Wrangler είναι παράλληλα και ένα από τα πλέον πολυβραβευμένα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως κατηγορίας. Το 2020, για 4η συνεχόμενη χρονιά, οι αναγνώστες του εξειδικευμένου σε οχήματα SUV και 4x4 γερμανικού περιοδικού, “Auto Bild allrad”, ψήφισαν το μοντέλο της Jeep ως το καλύτερο Off-Road SUV. Αυτή τη χρονιά, για πρώτη φορά, το Wrangler δεν επικράτησε μόνο μεταξύ των εισαγόμενων μοντέλων, αλλά και του εγχώριου ανταγωνισμού.
Το αποτέλεσμα αντανακλά τη γοητεία που ασκεί το Wrangler ως ένας αυθεντικός απόγονος του Willys-Overland MB, του πρώτου ελαφρού 4x4 οχήματος που εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς όχι μόνο για τα οχήματα εκτός δρόμου, αλλά και συνολικά για την αυτοκινητοβιομηχανία.
Η ψηφοφορία του Auto Bild allrad πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και προσκαλεί τους αναγνώστες να επιλέξουν το αγαπημένο τους εκτός δρόμου όχημα. Τη φετινή χρονιά διαγωνίστηκαν συνολικά 218 μοντέλα, χωρισμένα σε 10 κατηγορίες.
Το Jeep Wrangler διατίθεται στην ελληνική αγορά σε 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις, με κινητήρες βενζίνης και diesel. Όπως και για όλα τα μοντέλα της μάρκας, οι εκδόσεις του Wrangelr είναι διαθέσιμες μέσω του προγράμματος Jeep Freedom Days που περιλαμβάνει όφελος έως 10.000 ευρώ, προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης με καταβολή της 1ης δόσης το 2021, καθώς και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση - οδική βοήθεια με κάλυψη έως 160.000χλμ.