Αξεσουάρ Jeep για να καθαρίζετε τις… Off-Road περιπέτειες

Αξεσουάρ Jeep για να καθαρίζετε τις… Off-Road περιπέτειες

Η JPP αποκάλυψε δύο νέα προϊόντα που κάνουν το καθάρισμα του εσωτερικού του θρυλικού Wrangler εύκολο, ακόμα και για τους λάτρεις των extreme off-road εξορμήσεων.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Jeep Wrangler είναι η δυνατότητα που προσφέρει στον χρήστη να αφαιρεί με ιδιαίτερη ευκολία τμήματα του αμαξώματος, όπως οι πόρτες και η οροφή, για μια απόλυτη επαφή με τη φύση στις εκτός δρόμου εξορμήσεις (αλλά και λιγότερες ζημιές).

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να κάνει απαιτητική τη διαδικασία καθαρισμού του εσωτερικού, με δεδομένο ότι το θρυλικό μοντέλο έχει τη δυνατότητα να περάσει από τις πλέον δύσβατες διαδρομές με λάσπη χιόνι ή άμμο. Για αυτό το λόγο, η Jeep Performance Parts σχεδίασε δύο νέα αξεσουάρ, τα οποία διευκολύνουν τους κατόχους Jeep Wrangler να προστατεύσουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου τους και να κάνουν πολύ πιο εύκολο τον καθαρισμό του.

Κάλυμμα πατώματος

Το πρώτο από αυτά είναι ένα νέο πάτωμα από αντιολισθητικό πλαστικό υψηλής αντοχής, το οποίο καλύπτει το εσωτερικό και κάνει εξαιρετικά εύκολο τον καθαρισμό του, ακόμα και από λάσπες. Η σχεδίαση του καλύμματος αξιοποιεί επίσης τις οπές στράγγισης με τις οποίες είναι εφοδιασμένα όλα τα Wrangler. Το ανθεκτικό πάτωμα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα και αποτελείται από πολλές στρώσεις οι οποίες παρέχουν μόνωση από τον εξωτερικό θόρυβο και τη ζέστη.

Κάλυμμα καθισμάτων

Αντίστοιχα, οι επενδύσεις των καθισμάτων από ανθεκτικό στη χρήση βινύλιο της Katzkin επιτρέπουν στο χρήστη να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του χωρίς να φοβάται ότι θα προκαλέσει φθορά στα καθίσματα. Ο καθαρισμός τους γίνεται εξαιρετικά εύκολα, με την υγρασία και το νερό να μην επηρεάζουν την αντοχή της κατασκευής. Όπως και στην περίπτωση του πατώματος, οι συγκεκριμένες επενδύσεις είναι επίσης διαθέσιμες μόνο σε μαύρο χρώμα.

Πως προστατεύουν

Τα δύο νέα αξεσουάρ προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία, στην ανάπτυξη μούχλας και βακτηριδίων, αλλά και τη φθορά που μπορεί να προκαλέσει η χρήση του αυτοκινήτου σε εκτός δρόμου διαδρομές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η Jeep Performance Parts: «είναι τόσο ανθεκτικά που μπορούν να αντέξουν ακόμα τη σκληρή χρήση του εσωτερικού που κάνουν τα παιδιά».

«Η ομάδα της Jeep Performance Parts σε συνεχή βάση  σχεδιάζει καινοτόμα προϊόντα για το θρυλικό Jeep Wrangler. Αυξάνουμε συνεχώς τη γκάμα προϊόντων μας με αξεσουάρ που διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις ώστε να ανταπεξέρχονται στις δύσκολες συνθήκες που αγαπούν να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους οι αγοραστές του Jeep Wranglerδήλωσε ο κ. Mark Bosanac, Επικεφαλής της Mopar για τη Β. Αμερική.