Διάκριση για την αξιοπιστία του Qashqai

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Μάρκα Nissan
Μοντέλο Qashqai
Power Train Hybrid
Διάκριση για την αξιοπιστία του Qashqai

Σχεδιασμένο  και κατασκευασμένο στη Βρετανία, το Qashqai ανακηρύχθηκε το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά από έρευνα σε 50.000 Βρετανούς καταναλωτές. Το αυτοκίνητο πέτυχε την σπάνια, για τον θεσμό, βαθμολογία αξιοπιστίας πέντε αστέρων, καθώς οι ειδικοί κριτές που το αξιολόγησαν επαίνεσαν την πρακτικότητα, την αξιοπιστία και τον οικογενειακό χαρακτήρα  του αυτοκινήτου.

«Οι προσπάθειες της Nissan,  με την ολοκαίνουργια έκδοση του Qashqai,  έφεραν την επιτυχία  του μοντέλου ως του πιο αξιόπιστου αυτοκινήτου  μας για το 2023,  ένα φανταστικό επίτευγμα για ένα από τα πιο προσιτά αυτοκίνητα  της κατηγορίας», δήλωσε η οργάνωση «Which?».

Ο David Moss, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan στο Cranfield, εκεί όπου αναπτύχθηκε το νέο μοντέλο, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τόσο οι πελάτες μας, όσο και οι ειδικοί κριτικοί, έχουν αναγνωρίσει την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του νέου Qashqai. Οι μηχανικοί μας  υπέβαλαν το αυτοκίνητο σε μια σειρά εξαντλητικών δοκιμών κατά τη φάση ανάπτυξής του για να εξασφαλίσουν τα υψηλότερα πρότυπα αξιοπιστίας, επομένως είναι πραγματικά ευχάριστο να λαμβάνουμε αυτήν την αναγνώριση από τους ανθρώπους που το οδηγούν καθημερινά». Έχοντας ως έδρα το Τεχνικό Κέντρο της Nissan στο Cranfield του Bedfordshire, η ομάδα του Τεχνικού Κέντρου της Nissan στο Cranfield David υποβάλει τα νέα μοντέλα της Nissan σε μια σειρά από δύσκολες δοκιμές, πριν αυτά βγουν στην αγορά, για να διασφαλίσουν ότι τα οχήματα πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας.

Σε αυτές περιλαμβάνεται και το «Climatic Four-poster Vibration Rig»,  που προσομοιώνει τρία χρόνια οδήγησης σε μόλις πέντε εβδομάδες, με τους  μηχανικούς ακόμη και να σκαρφαλώνουν στο αυτοκίνητο για να ακούσουν τυχόν τριγμούς από το εσωτερικό. Τα αυτοκίνητα υποβάλλονται επίσης σε δοκιμές υπερβολικά ζεστού  και κρύου καιρού, ενώ  ειδικοί βραχίονες  έχουν ρυθμιστεί για να κλείνουν επανειλημμένα τις πόρτες, προσομοιώνοντας την χρήση του κανονικού κύκλου ζωής του οχήματος, με τους δοκιμαστές να ελέγχουν για τυχόν ζημιές στους μεντεσέδες και τα υλικά της πόρτας. Η ομάδα ανάπτυξης αποθηκεύει ακόμη και μια σειρά εξοπλισμού αναψυχής και δραστηριότητας (π.χ. καρότσια, μπαστούνια γκολφ, βαλίτσες) για να δοκιμάσει την ανθεκτικότητα των επενδύσεων και των υλικών του χώρου αποσκευών.

Τώρα, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. προσφέρει τo δημοφιλές crossover με άμεση διαθεσιμότητα, την στιγμή της παραγγελίας του. Ενημερωθείτε για τις μοναδική πρόταση αγοράς του Qashqai,  στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της μάρκας.