Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των σημείων Service της KARENTA

Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των σημείων Service της KARENTA

Στα πλαίσια  της  καλύτερης εξυπηρέτησης των ιδιοκτητών  αυτοκινήτων  Volkswagen,  Audi και  Skoda, η KARENTA  διευρύνει το ωράριο λειτουργίας των σημείων Τεχνικής Εξυπηρέτησης (Service, Φανοποιεία, Γνήσια Ανταλλακτικά) από Δευτέρα έως Παρασκευή, από  07:00 έως 18:00.
 Έτσι, συμβάλλει στην τήρηση των κανόνων κοινωνικής απόστασης που απαιτούνται για την  φροντίδα της υγείας όλων μας. Η εταιρεία αναπροσαρμόζει τις διαδικασίες που απαιτεί η επισκευή κάθε οχήματος, ή η προμήθεια ανταλλακτικών, ελαχιστοποιώντας τις προσωπικές επαφές με την χρήση ψηφιακών μέσων. Επίσης, επαναφέρει σε πλήρη λειτουργία το σύνολο των υπηρεσιών όπως όχημα αντικατάστασης, την δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου από το  σημείο επιλογής του ιδιοκτήτη , δυνατότητα παραλαβής οχημάτων όλο το 24ώρο - 7 μέρες την εβδομάδα (σε επιλεγμένα καταστήματα)  κ.α. Η KARENTA δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών της εφαρμόζοντας τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προστασίας και απολύμανσης των Εκθέσεων, των σημείων Service καθώς και των αυτοκινήτων που βρίσκονται στους χώρους της.
Η KARENTA δέχεται οχήματα για Service και Επισκευές κατόπιν επικοινωνίας στα τηλέφωνα των σημείων Service ή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα online στο www.karenta.gr.