Ένα DS 4 E-Tense 225 για τον Jean-Eric Vergne

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Μάρκα DS
Μοντέλο 4
Segment C-SUV
Ένα DS 4 E-Tense 225 για τον Jean-Eric Vergne

Για να γιορτάσει αυτή τη συνεργασία, η DS Automobiles έδωσε στον Jean-Eric Vergne τα κλειδιά για μια μοναδική DS 4 E-Tense 225 Performance Line +. Το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε από τον οδηγό και την ομάδα του DS Design Studio Paris και διαθέτει αποκλειστικό χρώμα και δίχρωμο φινίρισμα.

Αυτό το μοντέλο είναι ένας τρόπος για τη μάρκα να αναγνωρίσει αυτή τη σημαντική συνεργασία με τον διπλό πρωταθλητή της Formula E που συμμετέχει στην ανάπτυξη μελλοντικών σχεδίων και στην επιτάχυνση της στρατηγικής ηλεκτροκίνησης.

Ο Jean-Eric Vergne επέλεξε το DS 4 λόγω των αναλογιών του, του sportive και αεροδυναμικού του στυλ και της απίστευτης ελαφριάς υπογραφής του. Στην πιο δυναμική προδιαγραφή PERFORMANCE LINE +, το DS 4 διαθέτει εσωτερικό Alcantara ενισχυμένο από διάτρητο δερμάτινο τιμόνι με ένθετο από σφυρήλατο άνθρακα, φινιρισμένο με αποκλειστικά μαρσπιέ θυρών που φέρουν την υπογραφή του διπλού πρωταθλητή.

Η εξατομίκευση της εμφάνισης είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς του DS Design Studio Paris. Με αυτό το σχέδιο, η ομάδα δεσμεύτηκε να εφαρμόσει τις οδηγίες, που έδωσε ο οδηγός, κάνοντάς το μοναδικό. Το δίχρωμο φινίρισμα συνδυάζει διακριτικά ένα νέο Satin Anthracite Grey με ένα Lacquered Black στην οροφή και επεκτείνεται μέχρι το καπό, για πρώτη φορά σε ένα DS παραγωγής. Αυτό ενισχύεται με επένδυση ανθρακονήματα στο κάτω μέρος των θυρών, στον πίσω προφυλακτήρα και στον μπροστινό διαχύτη. Τα γραφικά σε μαύρη γραμμή τονίζουν τη σπορ φύση αυτού του DS 4. Το σήμα του καπό φέρει το λογότυπο «JEV», το οποίο υποδηλώνει αυτόν τον αποκλειστικό σχεδιασμό.

Αυτό το DS 4 διαθέτει plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης 225 ίππων. Το DS 4 E-Tense 225 έχει πολύ από την τεχνογνωσία του DS Performance και των τεσσάρων τίτλων του (Οδηγοί και Ομάδες) που κέρδισε στα Πρωταθλήματα Formula E 2019 και 2020, επιτρέποντάς του να κινηθεί έως και 62 χλμ. με ηλεκτρική λειτουργία μηδενικών εκπομπών ρύπων.