Έρχεται η Ford Mustang RTR Spec 2

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Μάρκα Ford
Μοντέλο Mustang
Power Train Βενζίνη
Αντιπρόσωπος Ford Motor Ελλάς / 210 4805 620 / www.ford.gr
Έρχεται η Ford Mustang RTR Spec 2

Η Ford Mustang φημίζεται για την επιλεκτική επιλογή ανταλλακτικών aftermarket. Η ίδια σπάνια προσθέτει κάτι στο μοντέλο επιδόσεων της αλλά υπάρχουν πολλοί βελτιωτές που δουλεύουν πάνω στο νέο muscle car. Το μοντέλο της επόμενης γενιάς θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι και οι αναβαθμίσεις aftermarket θα είναι διαθέσιμες από την RTR Vehicles μόλις η νέα Mustang φτάσει στις εκθέσεις. Τα μοντέλα έχουν αναβαθμίσεις Spec 1 και Spec 2, με το Spec 2 να είναι το κορυφαίο με οπτικές και μηχανικές αναβαθμίσεις.

Εξωτερικά, η Mustang RTR Spec 2 διαθέτει μια νέα επάνω «μάσκα» με φώτα LED, η οποία βοηθά στην τροφοδοσία κρύου αέρα στον κινητήρα. Το πακέτο συνοδεύεται επίσης με αεραγωγό οροφής, σπόιλερ, σήμα RTR, πακέτο γραφικών και μερικά άλλα καλούδια. Στο εσωτερικό, η RTR προσθέτει driving modes, τα πατάκια δαπέδου με το σήμα RTR και μια σειριακή πινακίδα με χαραγμένη την υπογραφή του Vaughn Gittin Jr (ιδιοκτήτη της εταιρίας).

 

Η βελτιωμένη Mustang έχει επίσης ορισμένες αναβαθμίσεις στην ανάρτηση τον κινητήρα και την εμφάνιση ξεκινώντας με τους τροχούς RTR Aero 5 20 ιντσών που «φορούν» ελαστικά Nitto NT555 G2. Η ανάρτηση RTR Tactical Performance προσθέτει ελατήρια χαμηλώματος, ρυθμιζόμενες μπροστινές και πίσω ράβδους στρέψης και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και ελατήρια. Όσο για το μοτέρ η εταιρία λογικά χρησιμοποιεί το κιτ από το μοντέλο του 2023, που ανεβάζει την δύναμη στα 750Ps. Το πακέτο RTR Spec 2 ξεκινά από 11.600€ (στις ΗΠΑ) και δεν περιλαμβάνει το κόστος της αγοράς αυτοκινήτου.