Ετοιμοπαράδοτο και με νέα ελκυστική τιμή το BYD Atto 3

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Μάρκα BYD
Μοντέλο Atto 3
Segment C-SUV
Power Train Electric
Ετοιμοπαράδοτο και με νέα ελκυστική τιμή το BYD Atto 3

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί άμεσα από την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ’ Φάση» καθώς το ATTO 3 είναι ετοιμοπαράδοτο. Το όφελος μεγιστοποιείται από την επιπλέον ειδική προσφορά των 3.000 ευρώ «Euro 2024 Electric Bonus», για αυτοκίνητα που θα παραγγελθούν έως τις 31 Ιουλίου 2024, καθιστώντας το ATTO 3 μία ξεχωριστή επιλογή στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων!

Μετά την κρατική επιδότηση και την προωθητική ενέργεια το συνολικό όφελος για τον πελάτη φθάνει τα 12.000 ευρώ, συνυπολογίζοντας τα 3 έτη δωρεάν service.

Με τη νέα τιμή των 26.525 ευρώ, περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία αιχμής και την οικολογική συνείδηση που χαρακτηρίζει τα οχήματα της εταιρείας!

Το ATTO 3 είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις, ασφάλεια και άνεση. 

  • Αυτονομία: Έως 420 χιλιόμετρα συνδυασμένη αυτονομία με μία φόρτιση ή 565 χιλιόμετρα στην πόλη
  • Ασφάλεια: Με 7 αερόσακους, περισσότερα από 20 συστήματα ασφάλειας και 5 αστέρια στην αξιολόγηση EuroNCAP
  • Άνεση: Ευρύχωρο εσωτερικό, υπερπλήρης εξοπλισμός και προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας

Στον υπερπλήρη εξοπλισμό της έκδοσης Comfort, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται στοιχεία όπως το μεταλλικό χρώμα, η μεγάλη ανοιγόμενη ηλιοροφή, LED φώτα εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, επενδύσεις καθισμάτων από δέρμα Vegan, ηλεκτρική ρύθμιση εμπρός καθισμάτων, πίνακας οργάνων 5" TFT fullLCD, οθόνη infotainment 12,8" ηλεκτρικά περιστρεφόμενη, σύστημα πλοήγησης, περιφερειακή επόπτευση χώρου με κάμερες 360°, αντλία θερμότητας, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός – πίσω, Adaptive Cruise Control, Blind Spot Detection και πολλά ακόμα.

Σημειώνουμε ότι όλα τα μοντέλα BYD συνοδεύονται στάνταρ με πλήρη εγγύηση κατασκευαστή διάρκειας 6 ετών/150.000 χλμ., εγγύηση 8 ετών/200.000 χλμ. για τη μπαταρία, καθώς και εγγύηση 8 ετών/150.000 χλμ. για τον ηλεκτροκινητήρα.