Η Ram πρωταγωνιστεί σε μαθητικό διαγωνισμό

Η Ram πρωταγωνιστεί σε μαθητικό διαγωνισμό

 Για 11η χρονιά, ο ετήσιος διαγωνισμού σχεδίασης “Drive for Design” της Ram δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να εκφράσουν τις ιδέες τους, αλλά και να θέσουν τις βάσεις για να μπουν στο μαγικό κόσμο της σχεδίασης αυτοκινήτων. Για φέτος η Ram ζητά από τους μαθητές στις Η.Π.Α. να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για το μελλοντικό, αμιγώς ηλεκτρικό, pick-up της μάρκας.

Οι μαθητές στις Η.Π.Α. θα έχουν στη διάθεσή τους έως την Παρασκευή 21 Απριλίου για να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν με έπαθλο μια περίοδο μαθητείας αυτό το καλοκαίρι στο σχεδιαστικό κέντρο της Ram. Η εστίαση στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής σε παγκόσμιο επίπεδο έχει επιταχύνει σημαντικά την πορεία εξηλεκτρισμού της αυτοκινητοβιομηχανίας και η πρόσκληση είναι να διερευνηθεί η κατεύθυνση για τη μορφή των ηλεκτρικών pick-up της μάρκας του μέλλοντος.

 Ο θεσμός «Drive for Design» δημιουργήθηκε μέσα από το πάθος του Mark Trostle, ο οποίος είναι επικεφαλής σχεδίασης της Ram και ο ίδιος είχε κερδίσει στο παρελθόν έναν αντίστοιχο διαγωνισμό ως μαθητής το 1987. «Η συμμετοχή μου σε έναν διαγωνισμό μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσω το όνειρο μου στον τομέα της σχεδίασης αυτοκινήτων. Τώρα, θέλω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω τους μαθητές να βρουν τη σύνδεση μεταξύ της δημιουργικότητας και της αυτοκινητοβιομηχανίας», σημείωσε ο Mark Trostle.

Εκτός από το μεγάλο βραβείο που θα είναι η δυνατότητα μαθητείας στο στούντιο της Ram, θα υπάρχουν πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες.  Τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 27 Απριλίου 2023.