Οι Θεοχαρόπουλος-Κότσαλης στο Ράλλυ Ακρόπολις με Ford Fiesta Rally4/R2

Οι Θεοχαρόπουλος-Κότσαλης στο Ράλλυ Ακρόπολις με Ford Fiesta Rally4/R2

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης του αυτοκινήτου με το οποίο η ομάδα θα συμμετάσχει στο φετινό «Ράλλυ των Θεών», ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος δήλωσε: «Για εμάς η συμμετοχή σε αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος είναι όνειρο ζωής. Πρόκειται για έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες του WRC, για οδηγούς και αυτοκίνητα, στον οποίο φέτος ξεχωρίζει η υπερ-ειδική COSMOTE 5G Athens Stage, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος».


Πρόκειται για την πέμπτη συμμετοχή του πληρώματος στον εθνικό μας αγώνα. Ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος ως οδηγός, με συνοδηγό τον Γιώργο Κότσαλη έχουν συμμετάσχει στα Ράλλυ Ακρόπολις του 2015 με MG ZR 105, και των 2016-2018 με Mitsubishi Lancer EVO IX, ενώ η φετινή είναι η πρώτη σε αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος.


Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επιστροφή του EKO Acropolis Rally στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η ομάδα έθεσε ως στόχο να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συμμετοχή της. Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες τους τελευταίους μήνες, τελικά κατάφερε να είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση.


Την προετοιμασία του Ford Fiesta R2, που φέτος για πρώτη φορά θα συμμετέχει στην δικίνητη κατηγορία, ανέλαβε η SV Motorsport. Το πλήρωμα ευχαρίστησε την εταιρεία, και προσωπικά τον επικεφαλής, κ. Σπύρο Βασιλείου, για την άρτια προετοιμασία του αυτοκινήτου.
Την προσπάθεια των Στέφανου Θεοχαρόπουλου – Γιώργου Κότσαλη στηρίζουν το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, η Xiaomi και η COSMOTE. «Για να φτάσουμε στην εκκίνηση, χρειάστηκε η πολύτιμη συμβολή των χορηγών μας, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να πορευτούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Χήτος Α.Β.Ε.Ε. και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασαν» την προσπάθειά μας, όπως και την Xiaomi, που για ακόμα μία χρονιά βρίσκεται στο πλευρό μας. Και βέβαια ευχαριστώ την COSMOTE, η οποία από την πρώτη χρονιά της ενασχόλησής μας με τους χωμάτινους αγώνες ράλλυ αποτελεί πολύτιμο αρωγό της προσπάθειάς μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος.


«Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα, καθώς και στην Motorsport Greece, η οποία σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της επιστροφής του EKO Acropolis Rally στο πρόγραμμα του WRC. Ραντεβού στα… βουνά!» συμπλήρωσε ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος.