Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά για το Citroen C3

Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά για το Citroen C3

Στην κορυφή των ταξινομήσεων βρέθηκε το Citroen C3 ανεξαρτήτως κατηγορίας τον Ιανουάριο, γεγονός που επιβεβαιώνει πως το δημοφιλές μοντέλο της Γαλλικής μάρκας αποτελεί την ιδανική επιλογή για το υποψήφιο αγοραστικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο  ταξινομήθηκαν 1.064 C3 της Citroen, επιτυγχάνοντας  ποσοστό 29% στην κατηγορία B.

Αντίστοιχα, την πρώτη θέση κατέκτησε το C3 Enterprise στην κατηγορία των μικρών VAN με ποσοστό 67,8%!

Θυμίζουμε πως το 2023, το Citroen C3 πούλησε 4.857 αυτοκίνητα και βρέθηκε στην τρίτη θέση των δημοφιλέστερων μοντέλων της χώρας μας.

Επιπλέον, η Citroen κατέκτησε την τρίτη  θέση στο σύνολο των ταξινομήσεων  για τον πρώτο μήνα του έτους, με 1.376 αυτοκίνητα (επιβατικά και επαγγελματικά) και μερίδιο 10,1%, ξεκινώντας με τους καλύτερους οιωνούς τη νέα χρονιά και με μια πορεία που στοχεύει στην κορυφή. Στην αγορά των LCVs (εξαιρουμένων των pick-up), η Citroen βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μερίδιο 16,8%.

Με μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων, η Citroen διαθέτει επιλογές σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές.  Συγκεκριμένα, η γκάμα της Citroen αποτελείται από τα μοντέλα AMI, C3, C3 Aircross, C4, C4X, C5 Aircross, C5 X και e-Berlingo που μπορούν να καλύψουν στο έπακρο τις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού, ενώ διαθέτει και ολοκληρωμένες επιλογές για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που αναζητούν ένα καινούριο και σύγχρονο επαγγελματικό όχημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα της Citroen συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και πενταετή Οδική Βοήθεια.