Μειωμένες τιμές για το ετοιμοπαράδοτο Jeep Renegade

Μειωμένες τιμές για το ετοιμοπαράδοτο Jeep Renegade

Τη δυνατότητα απόκτησης του Renegade e-Hybrid με έκπτωση €1.310, παρέχει στους υποψήφιους αγοραστές η Jeep. Η προσφορά περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Μειωμένες τιμές για το ετοιμοπαράδοτο Jeep Renegade

Το υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζει ιδανικά τον κινητήρα βενζίνης 1,5lt ισχύος 130 ίππων (που εξοπλίζει επίσης και τα Jeep Compass και Alfa Romeo Tonale), με έναν ηλεκτροκινητήρα 48V, απόδοσης 20Ps. Το σύστημα eHybrid της Jeep έχει τη δυνατότητα να κινήσει το αυτοκίνητο αμιγώς ηλεκτρικά σε συνθήκες χαμηλής ταχύτητας, όπως στους ελιγμούς μέσα στην πόλη ή κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος. Αυτό το χαρακτηριστικό, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην κατανάλωση καυσίμου, η οποία σε συνδυασμένο κύκλο δεν ξεπερνά τα 5,6lt/100 km, ενώ οι εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο φτάνουν τα 126g/km.

Μειωμένες τιμές για το ετοιμοπαράδοτο Jeep Renegade

Το Renegade e-Hybrid στην έκδοση Longitude προσφέρεται πλέον στα €26.990 -τιμή που περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια €1.310-, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών και περιλαμβάνει πλούσια στοιχεία ακόμα και από τον βασικό εξοπλισμό όπως:
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων
Ζάντες αλουμινίου 16in
Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
Σύστημα infotainment Uconnect, με ψηφιακή οθόνη αφής 7in
Συμβατότητα με Android Auto/Apple Car play
Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
Αισθητήρες βροχής
Σύστημα διατήρισης λωρίδας κυκλοφορίας
Cruise control
ESP με Hill holder
Αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας