Νέοι κινητήρες και τιμές για το Cupra Leon στην Ελλάδα

Νέοι κινητήρες και τιμές για το Cupra Leon στην Ελλάδα

Με τις περισσότερες επιλογές το Cupra Leon αποκτά έτσι μια πιο ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων στην πεντάθυρη έκδοση του, με την εισαγωγή ενός κινητήρα βενζίνης 1.5TSI 150 ίππων (με μηχανικό ή DSG κιβώτιο) και ενός 2.0TSI 190 ίππων DSG. 

«Το CUPRA Leon είναι ήδη ο βασιλιάς των δρόμων αλλά συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε συνεχώς το αυτοκίνητο για να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας δίνοντας περισσότερες επιλογές και αυξάνοντας τους στόχους  πωλήσεων του. Με την εισαγωγή αυτών των κινητήρων, η φιλοδοξία μας είναι να έχουμε μία ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία και με το CUPRA Leon, όπως κάναμε και με το  Formentor» δήλωσε ο Kai Vogler, Αντιπρόεδρος Sales & Marketing της CUPRA.

Οι νεότερες προσθήκες στην οικογένεια Cupra Leon δεν επικεντρώνονται αποκλειστικά στους κινητήρες αλλά συνδυάζονται με τη βελτίωση του επιπέδου εξοπλισμού, προσδίδοντας περισσότερη αξία και ποιότητα. Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο θα διατίθεται με υφασμάτινα καθίσματα Cupra Sports και προαιρετικά με δερμάτινα καθίσματα bucket CUPRA που συμπληρώνονται από το ταμπλό με ραφές, όλα σε χρώμα Petrol Blue ή μαύρο.

Oι νέοι κινητήρες του κορυφαίου Leon προσφέρονται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων (1.5 ΤSI) ή με αυτόματο DSG 7 σχέσεων (1.5 ΤSI και 2.0 ΤSI), ενώ η έκδοση 1.5 TSI DSG διαθέτει τεχνολογία mHEV η οποία προσφέρει χαμηλές εκπομπές ρύπων 135 gr/km και μέση κατανάλωση μόλις 6 λτ/100km.

Οι τιμές διάθεσης των νέων εκδόσεων CUPRA Leon στην Ελλάδα ορίστηκαν ως εξής:

  • Cuppa Leon 5θ 1.5 ΤSI 150hp 28.890 ευρώ
  • Cuppa Leon 5θ 1.5 ΤSI 150hp DSG mHEV 31.390 ευρώ    
  • Cuppa Leon 5θ 2.0 ΤSI 190hp DSG 34.690 ευρώ