Νέο κατάστημα Mazda Autοone στο Μαρούσι

Νέο κατάστημα Mazda Autοone στο Μαρούσι

Η Mazda κλείνει 4,5 χρόνια της εμπορικής επαναλειτουργίας της στην Ελλάδα. Ήταν Ιούνιος του 2019, όταν επέστρεψε εμπορικά στην Ελλάδα μετά από πολυετή απουσία, υπό την αιγίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων Συγγελίδη. Από τότε έχει καταγράψει μια πετυχημένη πορεία πωλήσεων και συνεχόμενης ανάπτυξης στην αγορά.

Νέο κατάστημα Mazda Autοone στο Μαρούσι

Ήδη στο πρώτο 10μηνο του 2023 έχουν πουληθεί περισσότερα από 1.100 αυτοκίνητα Mazda στην Ελλάδα, υπερδιπλασιάζοντας τα ποσοστά ανάπτυξης της σε σχέση με την προ ηγούμενη χρονιά.

Θέλοντας να ενισχύσει την επιτυχημένη της πορεία, η Mazda επεκτείνει το δίκτυό της με ένα νέο κατάστημα στο Μαρούσι. Στις εγκαταστάσεις της Autoone, στον αριθμό 30 της Λεωφόρου Κηφισίας, η Mazda βρίσκει το νέο της σπίτι για να εξυπηρετήσει την περιοχή των Βορείων Προαστίων. Όλη η γκάμα αυτοκινήτων Mazda από το θρυλικό roadster MX-5 μέχρι το εμβληματικό SUV της Mazda, το CX-60 Plug in Hybrid, σας περιμένουν στη Λ. Κηφισίας 30 για να τα οδηγήσετε.

Νέο κατάστημα Mazda Autοone στο Μαρούσι

Με τη δημιουργία του νέου καταστήματος στη Λ. Κηφισίας 30, η Mazda στην Ελλάδα διαθέτει πλέον 8 σημεία πωλήσεων και 17 σημεία εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της.