Νεο Land Rover Defender, μονοπωλεί τις σκηνές δράσης

Νεο Land Rover Defender, μονοπωλεί τις σκηνές δράσης

Η τηλεοπτική διαφήμιση της Land Rover για το νέο Defender επιδεικνύει την ικανότητά του σε δύσβατο έδαφος. Στη διαφήμιση περιλαμβάνεται μια αποκλειστική, παρασκηνιακή ματιά σχετικά με το τι να περιμένετε από το νέο Defender στην ταινία No Time To Die.
Το οπτικό υλικό από τις πρόβες που περιλαμβάνεται στη διαφήμιση δείχνει το νέο Defender να ίπταται. Το Defender υποβάλλεται σε περαιτέρω ακραίες δοκιμές, καθώς το όχημα οδηγείται σε υψηλές ταχύτητες μέσα σε βάλτους και ποταμούς. Οι αλλεπάλληλες σκηνές δράσης στο No Time To Die πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση του υπευθύνου κασκαντέρ, Lee Morrison, σε συνεργασία με τον νικητή του Όσκαρ ειδικών εφέ, τον επιβλέποντα οχημάτων δράσης, Chris Corbould.
Ο Lee Morrison δήλωσε: «Έχουμε πιέσει το Defender περισσότερο από ό,τι πιστεύαμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να δημιουργήσουμε το μέγιστο ενθουσιασμό και να δώσουμε στους οπαδούς μια εικόνα της μοναδικής πρόκλησης να δημιουργήσουμε αλλεπάλληλες σκηνές δράσης που θα περιμένετε με ανυπομονησία να δείτε στο No Time To Die». Ο Nick Collins, διευθυντής παραγωγής οχημάτων Land Rover Defender, δήλωσε: «Αναπτύξαμε ένα νέο πρότυπο δοκιμής για το Defender, το πιο απαιτητικό που είχαμε ποτέ και μοναδικό γι' αυτό το όχημα. Η φυσική αντοχή και ανθεκτικότητα μετριέται με διάφορες δοκιμές που περιλαμβάνουν δοκιμή άλματος γέφυρας, η οποία μας έδωσε αυτοπεποίθηση ότι θα παράσχουμε αυτό που χρειάζεται η ομάδα κόλπων για να δημιουργήσει το No Time To Die, χωρίς τροποποιήσεις στη δομή του αμαξώματος, εκτός από την εγκατάσταση ενός κλωβού».
Η θέση αυτών των οχημάτων σε δοκιμασίες ήταν έμπνευση της Jessica Hawkins, την οποία επέλεξε ο Morrison από τη σειρά Formula 3 W, αφού είδε τις δυνατότητές της και δεν έχασε χρόνο να της δώσει την ευκαιρία να εμφανιστεί στο No Time To Die, την πρώτη της κινηματογραφική ταινία. Η Jessica σχολίασε: «Τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό από το να είσαι οδηγός κασκαντέρ σε μια ταινία του Τζέιμς Μποντ και είναι τιμή να λαμβάνεις μέρος σε αυτή την απίστευτη ταινία οδηγώντας το νέο Defender».