Πωλείται το Batmobile!

Πωλείται το Batmobile!

Λίγοι φανταστικοί χαρακτήρες συνδέονται με ένα cool αυτοκίνητο σαν αυτό που έχει ο Batman και τώρα, έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ένα από τα πιο συναρπαστικά Batmobile όλων των εποχών. Κάποιος πουλά μια επίσημη κινηματογραφική έκδοση του αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε στις ταινίες του Tim Burton το 1989 και το 1992 Batman και Batman Returns.

Σχεδιασμένο από τον Julian Caldow και κατασκευασμένο από την ομάδα ειδικών εφέ του John Evans στα Pinewood Studios στην Αγγλία, αυτή η μακριά, χαμηλή και φαρδιά έκδοση του Batmobile διαθέτει εξωφρενικά φτερά στο πίσω μέρος, μια μακριά κουκούλα και κάτι που μοιάζει με κινητήρα τζετ που βρίσκεται στο κέντρο.

Δυστυχώς, στην πραγματικότητα δεν τροφοδοτείται από κινητήρα τζετ, ούτε από οποιονδήποτε θερμικό κινητήρα, αντίθετα, χρησιμοποιούσε δύο ηλεκτρικούς κινητήρες με την μέγιστη ταχύτητα να είναι περίπου στα 40 με 48 km/h. Δυστυχώς, δεν έχει φορτιστεί από τη δεκαετία του ’90 και ο πωλητής δεν ήθελε να διακινδυνεύσει μία πιθανή πυρκαγιά που θα προκαλούσε την ολοκληρωτική καταστροφή του αυτοκινήτου.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην πραγματικότητα ήταν τριθέσιο, γιατί εκτός από τις δύο εμφανείς θέσεις, υπάρχει και μία τρίτη κρυφή ακριβώς πίσω τους, στην οποία καθόταν ο stuntman που το οδηγούσε! Μάλιστα, για να βλέπει που πηγαίνει, χρησιμοποιούσε ένα περισκόπιο το οποίο βρισκόταν μέσα στην εισαγωγή αέρα που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της οροφής. Το Batmobile πωλείται μέσω του Classic Auto Mall και προσφέρεται στα $1.500.000. Εξάλλου, ήταν πάντα το αυτοκίνητο ενός δισεκατομμυριούχου.