Πρόωρη αποκάλυψη για την Alfa Romeo Milano!

Πρόωρη αποκάλυψη για την Alfa Romeo Milano!

Μόλις μερικές ώρες μας χωρίζουν από την επίσημη παρουσίαση της Alfa Romeo, αλλά μόλις διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου μικρού SUV της ιταλικής εταιρείας. Σε αυτές αποκαλύπτεται το ενδιαφέρον σχεδιαστικά μπροστινό μέρος και το λιγότερο ριζοσπαστικό πίσω.

Αυτό θα είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας και σύμφωνα με την εταιρία θα προσφέρει την καλύτερη δυναμική και οδική συμπεριφορά στην κατηγορία. Στην εξέλιξη του μοντέλου έχουν συμβάλει Ιταλοί μηχανικοί που συμμετείχαν στην εξέλιξη εμβληματικών σπορ μοντέλων της Alfa Romeo όπως οι 8C, 4C και η πιο πρόσφατη Giulia GTA.

H Alfa Romeo Milano θα είναι το «αδερφό» μοντέλο των Jeep Avenger και Fiat 600, κάτι που σημαίνει ότι θα προσφέρεται τόσο με αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο (πιθανότατα 156Ps με μπαταρία 54kWh) όσο και με θερμικά/υβριδικά συστήματα κίνησης με κινητήρες βενζίνης. Το νέο μοντέλο θα τοποθετηθεί κάτω από την Tonale, με την εταιρία να το χαρακτηρίζει ως ένα Sporty Urban Vehicle και θα βασίζεται στην e-CMP2 πλατφόρμα, ενώ η παραγωγή του μοντέλου θα γίνεται στο εργοστάσιο της Stellantis στην πόλη Tychy της Πολωνίας.