Σε ρυθμούς «Black Friday» η Citroen

Σε ρυθμούς «Black Friday» η Citroen

H Citroen συμμετέχει φέτος στον εμπορικό θεσμό Black Friday διευκολύνοντας τους φίλους της μάρκας να αποκτήσουν ένα από τα μοντέλα της που ονειρεύονται, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Με την τόλμη και την καινοτομία να αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του DNA της μάρκας στην μακρόχρονη ιστορία της, η Citroen καινοτομεί για άλλη μια φορά κάνοντας τον τρόπο απόκτησης των μοντέλων της από τους φίλους της μάρκας και τους υποψήφιους αγοραστές, πιο εύκολο από ποτέ.  

Σε ρυθμούς «Black Friday» η Citroen

Πιο συγκεκριμένα, έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της Citroen ισχύουν νέες προνομιακές τιμές. Οι οποίες συνδυάζονται με τα μοναδικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της Citroen, όπως είναι το κορυφαίο επίπεδο άνεσης, οι πλήρως εξοπλισμένες εκδόσεις, η μοναδική σχέση «value for money»,η ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης, το πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας και τα 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και οδικής βοήθειας.

Σε ρυθμούς «Black Friday» η Citroen

Στις προτάσεις Black Friday της Citroen συμπεριλαμβάνονται βεβαίως και τα best seller αυτοκίνητα της μάρκας, (Citroen C3, Citroen C3 Aircross & Citroen C4) όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της, σε όλες τις εκδόσεις (αμιγώς ηλεκτρικές, Pluginhybrid, βενζίνης και πετρελαίου).