Στα δέκα καλύτερα BEV το Nissan LEAF

Στα δέκα καλύτερα BEV το Nissan LEAF

Το Autotrader έχει συμπεριλάβει το  Nissan LEAF στον κατάλογο με τα “10 Καλύτερα Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα για το 2021”, αξιολογώντας μια πληθώρα ηλεκτρικών αυτοκινήτων,  βάσει της αξίας, της διαθέσιμης τεχνολογίας και των χαρακτηριστικών οδήγησης που διαθέτουν.

Σύμφωνα με το Autotrader, έως και το 30% των νέων αγοραστών αυτοκινήτων στις Η.Π.Α. είναι πιθανό να εξετάσουν την αγορά ενός ηλεκτρικού οχήματος, εντός του 2021. Σε κείμενό του για το Nissan LEAF, το Autotrader σημειώνει : "Τώρα στη δεύτερη γενιά του, εξακολουθεί να είναι ισχυρός ανταγωνιστής στην πιο προσιτή κατηγορία των EVs. Το στυλ του είναι κομψό, το εσωτερικό είναι ευρύχωρο και η βασική τιμή είναι προσιτή σε ένα ευρύ φάσμα αγοραστών."

Οι συντάκτες του Autotrader επέλεξαν τα 10 καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με βάση μια σειρά κριτηρίων που περιελάμβαναν τα εξής: Τα οχήματα πρέπει να έχουν τιμή κάτω των 75.000$,  το αυτοκίνητο πρέπει να διαθέτει υποδοχή για πρίζα  ή να κινείται με ηλεκτρικό ρεύμα τουλάχιστον για  15 μίλια και το αυτοκίνητο πρέπει να είναι διαθέσιμο προς πώληση εντός των επόμενων έξι μηνών.