Το Mitsubishi Outlander Ralliart έρχεται το 2024

Το Mitsubishi Outlander Ralliart έρχεται το 2024

Αν υπάρχει μια μάρκα που χρειάζεται λίγο… ενθουσιασμό στη γκάμα της, αυτή είναι σίγουρα η Mitsubishi. Αν βασιστούμε σε ένα δημοσίευμα από το Ιαπωνικό site/περιοδικό «Best Car» , η αυτοκινητοβιομηχανία ακολουθεί αυτήν την… προτροπή. Το 2024, το Outlander σύμφωνα με το δημοσίευμα ότι θα ενισχυθεί από την Ralliart. Θυμίζουμε πως το βελτιωτικό κομμάτι της Mitsubishi έχει ήδη κάνει την επίσημη επιστροφή του, αλλά περιορίζεται σε οπτικές τροποποιήσεις για επιλεγμένα μοντέλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως το Outlander θα αναβαθμιστεί πλήρως με οπτικές και μηχανικές αλλαγές. Η πιο σημαντική τροποποίηση θα γίνει κάτω από το καπό, όπου η Mitsubishi προφανώς σχεδιάζει να βελτιώσει και την ισχύ για το αυτοκίνητο με το plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Ενώ το κανονικό Outlander PHEV προσφέρει συνδυασμένη ισχύ 248 ίππων, οι πληροφορίες θέλουν το SUV προδιαγραφών Ralliart να ανεβάζει την ισχύ του κατά 38 ίππους (συνολικά 286 ίππους). Η ροπή δεν αναφέρεται, αλλά θα σας υπενθυμίσουμε ότι το κανονικό μοντέλο αποδίδει 450 Nm. Δεν είναι σαφές εάν οι μηχανικοί θα εργαστούν στον κινητήρα εσωτερικής καύσης, (τετρακύλινδρος 2,4 λίτρων) ή σκοπεύουν να αναβαθμίσουν το ζευγάρι των ηλεκτροκινητήρων. Στο βασικό μοντέλο, υπάρχει ένας κινητήρας 85 kW μπροστά και ένας κινητήρας 100 kW στο πίσω μέρος.

Η Mitsubishi μας έχει προϊδεάσει για το πώς θα μπορούσε να φαίνεται ένα πιο σπορ Outlander, αποκαλύπτοντας το Vision Ralliart στο περσινό Tokyo Auto Salon. Το πρωτότυπο «φορούσε» bodykit και πατούσε σε τροχούς 22 ιντσών και είχε μεγαλύτερα δισκόφρενα με δαγκάνες έξι εμβόλων. Όταν έκανε το ντεμπούτο του, το showcar υποσχέθηκε να προσφέρει «αυξημένη επιτάχυνση, στροφές και φρενάρισμα σε όλες τις οδικές και καιρικές συνθήκες». Από τότε που παρουσίασε το πρωτότυπο, η Mitsubishi κυκλοφόρησε τις εκδόσεις Ralliart των Outlander, Outlander PHEV, Eclipse Cross, Outlander Sport, ακόμη και του Mirage στις Ηνωμένες Πολιτείες για το μοντέλο 2023. Όλα έχουν λευκό χρώμα με μαύρη οροφή.