Τριπλή πρωτιά της Suzuki για τον Δεκέμβριο

Τριπλή πρωτιά της Suzuki για τον Δεκέμβριο

Στο κλείσιμο του 2023, η Suzuki ανέβηκε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, κατακτώντας την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις του Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας έτσι το κλείσιμο μίας πολύ επιτυχημένης χρονιάς για την Ιαπωνική εταιρεία.

Με άκρως θετικό πρόσιμο ολοκληρώθηκε το 2023 για την Suzuki, η οποία ανέβηκε στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων της Ελληνικής αγοράς τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το Vitara, συγκεκριμένα, ξεχώρισε για άλλη μια φορά ως το δημοφιλέστερο SUV της αγοράς. Με μερίδιο αγοράς 9,7% για το μήνα Δεκέμβριο, το B-SUV της Suzuki αποδεικνύει την προτίμηση των καταναλωτών σε ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει άριστη απόδοση, στιλ και προσιτή ποιότητα. Αυτή η πρωτιά επιβεβαιώνει τη δυναμική της Suzuki στην κατηγορία SUV και αντανακλά την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και στην ποιότητα.

Όσον αφορά την ετήσια ανάπτυξη, το 2023 ήταν μια χρονιά ιστορικής επιτυχίας για την Suzuki . Η αγορά αυτοκινήτου γενικά εμφάνισε αύξηση 27,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αλλά η Suzuki ξεπέρασε αυτό το στατιστικό, καταγράφοντας μια εκρηκτική αύξηση 72,3%. Στην κατηγορία των λιανικών πωλήσεων η SUZUKI κατέλαβε την 3η θέση με μερίδιο αγοράς 8,6%. Αυτή η εκπληκτική αύξηση στην αγορά αντικατοπτρίζει τη σταθερή επέκταση της παρουσίας της εταιρείας και την αναγνώριση της ποιότητας και της αξίας των προϊόντων της στον καταναλωτικό κοινό.

Με βάση τα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2023, οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν κάθε λόγο να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Η υφιστάμενη γκάμα των SUV, με τα μοντέλα S-Cross, Vitara και Ignis, παραμένει στο επίκεντρο των προτιμήσεων της αγοράς. Η προσθήκη του ολοκαίνουριου Swift, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της εταιρείας στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης. Το νέο μοντέλο αναμένεται και φιλοδοξεί να προσελκύσει ένα σημαντικό μερίδιο καταναλωτών, προσφέροντας ένα κράμα καινοτομίας και απόδοσης υψηλού επιπέδου.