Δείτε και πάνω από όλα ακούστε την βελτιωμένη Ferrari 812 της Novitec

Δείτε και πάνω από όλα ακούστε την βελτιωμένη Ferrari 812 της Novitec

Η Novitec δημιούργησε τρεις μοναδικές Ferrari 812 Superfast. Η ειδικός στο aftermarket έχει ήδη πουλήσει τα αυτοκίνητα, τα οποία διαθέτουν φαρδύτερο αμάξωμα και αναβαθμισμένο κινητήρα με περισσότερη ισχύ. Η Superfast N-Largo S της Novitec διαθέτει τον ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 των 6,5 λίτρων. Η εταιρία τροποποίησε τα ηλεκτρονικά και το λογισμικό του κινητήρα, αυξάνοντας την απόδοση σε 840Ps και 76,5 kg ροπής. H stock 812 αποδίδει 800PS. Η αύξηση της απόδοσης εκτοξεύει το κουπέ στα 100 km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα ανεβαίνει στα 345 km/h. Ο κινητήρας αναπνέει μέσω μιας νέας εξάτμισης Novitec (την ονομάζει υψηλής απόδοσης) με ή χωρίς ενεργά ελεγχόμενες βαλβίδες ήχου.

Το supercar πατά σε ζάντες Novitec NF 11 N-Largo S, οι οποίες φτιάχτηκαν κατά παραγγελία από τη Vossen, με διαστάσεις 21 ιντσών εμπρός και 22 ιντσών πίσω. Διαθέτουν νέο σχεδιασμό και δεν θα παραχθούν για άλλα μοντέλα. Η ημιενεργητική ανάρτηση μειώνει το ύψος της Ferrari κατά περίπου 35mm. Η εταιρία εξοπλίζει προαιρετικά το αυτοκίνητο με σύστημα ανύψωσης, (στο εμπρός μέρος) το οποίο μπορεί να σηκώσει υδραυλικά το μπροστινό μέρος κατά περίπου 40 mm.

Η Novitec ανανεώνει επίσης το στυλ της Ferrari. Η N-Largo S έχει μια νέα μπροστινή όψη με φαρδύτερα μπροστινά φτερά για μικρότερο ύψος. Η εταιρία μεγάλωσε το πλάτος στα πίσω φτερά, προσθέτοντας 14 εκατοστά. Το bodykit έχει γυμνά πάνελ από ανθρακόνημα, όπως ο νέος πίσω διαχύτης και η ενσωματωμένη πίσω αεροτομή η οποία συμβάλλει στη βελτίωση της αεροδυναμικής του αυτοκινήτου. Η Novitec θα κατασκευάσει μόλις τρία κομμάτια από την αναβαθμισμένη Ferrari, τα οποία έχουν ήδη πουληθεί. Κάθε ιδιοκτήτης έχει δημιουργήσει όπως θέλει την καμπίνα του αυτοκινήτου του, μέσα από την μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων.