Εφάμιλλα σε ποιότητα με τα γερμανικά είναι τα Stelvio και Giulia

Εφάμιλλα σε ποιότητα με τα γερμανικά είναι τα Stelvio και Giulia

Στις σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Imparato, μέσω μιας πρόσφατης συνέντευξής του, ανέφερε πως τα μοντέλα Stelvio και Giulia όχι μόνο έχουν την ίδια ποιότητα με τα γερμανικά αντίστοιχα, αλλά παράλληλα θέλει η μεταπωλητική τους αξία να καλύψει το χάσμα που έχουν από τους αντιπάλους τους μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Πράγμα που συνεπάγει πως τα μοντέλα τους δεν θα πρέπει να πωλούνται φτηνά. Στόχος του Imparato είναι οι τιμές μεταπώλησης των Alfa Romeo να είναι αντίστοιχες με αυτές των BMW.

Ο πρώην CEO της FCA Sergio Marchione είχε θέσει ως στόχο το 2018 τις 400.000 πωλήσεις, πράγμα που δεν επιτεύχθηκε, ενώ ο Imparato δήλωσε πως δεν θέλει να αποκαλύψει τους νέους στόχους της εταιρείας γιατί δεν του αρέσει να μην εκπληρώνει τις υποσχέσεις που δίνει.

Ο Imparato δεν έδωσε περεταίρω στοιχεία για το πενταετές πλάνο που θα ακολουθήσει η Alfa Romeo, το οποίο θα παρουσιαστεί το 2022, ενώ δεν ανέφερε κάτι και για το τι θα ακολουθήσει την επόμενη δεκαετία. Το μόνο που συμπλήρωσε είναι πως η Alfa Romeo θα πρέπει να μπει σε κατηγορίες που θα επιφέρουν και τις αντίστοιχες πωλήσεις, ενώ έχει παράλληλα την πεποίθηση πως η Alfa Romeo μπορεί να γίνει η premium μάρκα του ομίλου Stellantis.