Με τα χρώματα της Ηyundai Ελλάς ο Λάμπρος Αθανασούλας στο Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Με τα χρώματα της Ηyundai Ελλάς ο Λάμπρος Αθανασούλας στο Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Στις αρχές Σεπτεμβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμβρίου θα εκκινήσει φέτος το διεθνώς αναγνωρισμένο EKO Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο γιορτάζει 70 χρόνια ζωής το 2023 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023. Ο αγώνας θα ξεκινήσει φέτος κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και αμέσως μετά θα ακολουθήσει Υπερειδική διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού. Η σχεδίαση του φετινού αγώνα περιλαμβάνει ορισμένες προσθήκες και κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα δύο προηγούμενα έτη.

Η Hyundai Ελλάς στηρίζει και φέτος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη συμμετοχή του ελληνικού πληρώματος των Λάμπρου Αθανασούλα – Νίκου Ζακχαίου με το Hyundai i20 Ν Rally2.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο «Ράλλυ των Θεών» αποτελεί το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Ελλάδα. Είναι βεβαίως σε όλους γνωστό ότι η Hyundai Μotorsport κυριάρχησε στον περσινό 10ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA με το εξαιρετικό αποτέλεσμα 1-2-3 για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά και για πρώτη φορά στην ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις μετά από 33 χρόνια.

Παράλληλα, η Hyundai κατέκτησε εξαιρετική διάκριση και από το καταξιωμένο ελληνικό πλήρωμα των Λάμπρου Αθανασούλα - Νίκου Ζακχαίου που κατέλαβαν με Hyundai i20 N Rally2 την πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων και την εξαιρετική 16η θέση τους στη γενική κατάταξη του Ράλλυ Ακρόπολις 2022 ενώ τερμάτισαν 9οι στην απαιτητική κατηγορία WRC2.

Πληροφορίες πληρώματος

Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος: Ο Λάμπρος Αθανασούλας είναι ο εν ενεργεία Έλληνας οδηγός αγώνων Ράλλυ με τις περισσότερες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του Ράλλυ Ακρόπολις. Ως πλήρωμα με τον Νίκο Ζακχαίο συμμετείχαν για πρώτη φορά στο Ράλλυ Ακρόπολις το 2007. Πολύ σύντομα ήρθαν οι διακρίσεις, κατακτώντας την πρώτη θέση στο PWRC το 2009. Έκτοτε, ο Λάμπρος ανέβηκε 2 φορές στο βάθρο του αγώνα στο πλαίσιο του ERC, το 2015 με τον Νίκο και το 2016 με τον Ηλία Παναγιωτούνη, ενώ έχουν κερδίσει 6 φορές την άτυπη ελληνική κατάταξη.

To ιδιαίτερο αγωνιστικό λογότυπο της Hyundai Ελλάς επισφραγίζει όχι μόνο την υποστήριξή της στο καταξιωμένο ελληνικό πλήρωμα που θα συμμετάσχει φέτος στο Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά και ανοίγει την αυλαία για περισσότερες ενέργειες για τους φίλους και πελάτες των εντυπωσιακών μοντέλων υψηλών επιδόσεων της Hyundai με την υπογραφή Ν.