Νέο Mitsubishi Compact Crossover

Νέο Mitsubishi Compact Crossover

Η Mitsubishi "χτυπά" την αγορά του Renault Captur αλλά όχι για την Ευρώπη. Το νέο μικρό crossover θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Ινδονησίας προτού διατεθεί προς πώληση στις περιοχές που αποτελούν την αγορά Εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η αυτοκινητοβιομηχανία δεν αποκαλύπτει ακόμα το όνομα, αλλά μας δίνει μερικά teaser που απεικονίζουν τόσο το εξωτερικό όσο και την καμπίνα.

Αν η φωτεινή υπογραφή των φωτιστικών σωμάτων LED σας φαίνεται οικεία, είναι επειδή είδαμε μία παρόμοια σχεδίαση τον Οκτώβριο του 2022 στο XFC Concept. Αυτό το νέο crossover είναι πιθανότατα μια έκδοση παραγωγής του Concept, ειδικά επειδή το τελευταίο σχεδιάστηκε με στόχο την Ασιατική αγορά. Ωστόσο, η Mitsubishi δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επέκτασης της διαθεσιμότητας του μοντέλου και σε άλλες χώρες αν αποδειχθεί εμπορική επιτυχία. Το crossover θα είναι το πρώτο που θα έχει ένα νέο σύστημα ήχου της Yamaha. Αυτά είναι όλα όσα η Mitsubishi αποκαλύπτει προς το παρόν, αλλά σας υπενθυμίζουμε ότι η φιλοσοφία σχεδιάστηκε με λειτουργία Wet Drive mode, μαζί με τρία ακόμη προγράμματα: Normal, Gravel και Mud.

Για την Mitsubishi αυτό το μικρό crossover είναι μόνο ένα από τα πολλά οχήματα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Μετά το Crossover ακολουθεί το ημιφορτηγό L200, το υβριδικό Xpander και το σουπερμίνι Colt που βασίζεται στο Renault Clio. Μέχρι το 2028 θα ακολουθήσουν ένα ηλεκτρικό pickup truck και ένα SUV.