Spyshots: BMW M4 CSL MY22

Spyshots: BMW M4 CSL MY22

Ένα από τα πρωτότυπα της επερχόμενης κορυφαίας έκδοσης της BMW M4 έκανε την εμφάνισή του στην γνωστή πίστα του Nurburgring. Σύμφωνα με τις φήμες η νέα έκδοση θα είναι είτε η CS είτε η CSL και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στην επόμενη χρονιά. Το πρωτότυπο έχει αρκετά καμουφλαρισμένα τμήματα, όπως όλο το μπροστά μέρος, το πίσω καθώς και τα φτερά, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε μερικές από τις εξωτερικές αλλαγές που θα έχει σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Spyshots: BMW M4 CSL MY22

Η χαρακτηριστική της μάσκα φαίνεται πως έχει οριζόντιες γρίλιες, οι εισαγωγές είναι πιο μεγάλες στο κάτω τμήμα του μπροστά προφυλακτήρα, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το μεγαλύτερο duck-tail, αλλά και η τετραπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής που φαίνεται να έχει μεγαλύτερη διάμετρο. Διαφορετικής σχεδίασης φαίνεται να είναι και το πίσω diffuser, αλλά και τα φώτα τόσο τα μπροστινά όσο και τα πίσω.

Spyshots: BMW M4 CSL MY22

Η νέα έκδοση θα είναι ελαφρύτερη από την M4 Competition και θα κάνει εκτενή χρήση ανθρακονημάτινων τμημάτων, ενώ αναμένεται να έχει περισσότερη διαθέσιμη δύναμη από τον εξακύλινδρο twin turbo S58. Όσων αφορά τις επιδόσεις, αναμένεται να χρειάζεται κάτω από 4sec για το 0-100km/h με την τελική της ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250km/h, χωρίς την χρήση του πακέτου M Driver Pack. Για την ώρα η BMW δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση, αλλά οι εικασίες ισχυρίζονται πως θα δούμε την νέα έκδοση μέσα στο 2022.