Ξεκινά η Autotec EXPO 2023

Ξεκινά η Autotec EXPO 2023

H μοναδική εμπορική έκθεση που θέτει τον πήχη ψηλά και εισάγει νέα δεδομένα στον κλάδο του aftermarket αλλά και τον ευρύτερο τομέα του αυτοκινήτου, σας περιμένει στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου 2023. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 3μμ από την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Συναντήστε τους κορυφαίους του aftermarket και ανακαλύψτε στην Autotec EXPO 2023 τις ιδανικές λύσεις για τις επιχειρήσεις σας πάντα με οδηγό τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επαγγελματίες του αυτοκινήτου έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν σε ένα απόλυτα στοχευμένο κοινό τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, τις εξειδικευμένες προτάσεις τους στον τομέα των ανταλλακτικών, της επισκευής, συντήρησης και φροντίδας των επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων. Πυρήνα της έκθεσης θα αποτελέσουν τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στον κλάδο και η εφαρμογή τους, η ηλεκτροκίνηση καθώς και η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Το αύριο του αυτοκινήτου μέσα από την Autotec EXPO 2023. Το παρών στην έκθεση θα δώσουν οι μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, των εξοπλισμών συνεργείων, των βουλκανιζατέρ, των φανοβαφείων και των ηλεκτρολογείων, ενώ σημαντική θα είναι η παρουσία από το χώρο των αξεσουάρ, λογισμικών Η/Υ, προγραμμάτων διαχείρισης, τεχνικές εταιρείες, επαγγελματική ένδυση, συστήματα ασφάλειας-πυροπροστασίας-πυρόσβεσης, σύλλογοι και κλαδικός τύπος.

Ξεχωριστό κομμάτι της έκθεσης αποτελούν οι παράλληλες δράσεις που περιλαμβάνουν ημερίδες, τεχνικά εργαστήρια, σεμινάρια, ομιλίες και παρουσιάσεις, ενώ ένας μεγάλος διαγωνισμός με πλούσια δώρα θα τρέξει καθ’ όλη τη διάρκεια της Autotec EXPO 2023.